Minignannesi Kubrakorkut amin canım benim çok teşekkür ederim. Galiba detaylınında stresi var üzerimde çünkü okuyorum Allah korusun sorun çıkanlar oluyor insanın içine korku düşüyor birde hareket etmeyince daha çok strese sokuyor beni. Rabbim hiç bir anneyi üzmesin tüm bebişlere sağlık versin inşallah 🌼🙏
Kubrakorkut Minignannesi Evet rabbim korusun canım akilina kötü şeyler getirmemeye çalış birazda vesvese isde hamilelik den Ayetel Kürsi Felak nas etehuyati oku bol bol insarah süresi oku bak geçecek Allah’ın izniyle ne zmn di detaylı
Merveex42 Endiselenme. Bsy yoktur Allah korusun meleklerimizi. Ben cok gec hissetmye basldm 23 yada 24 hafta.. suan 28iz arada yine duruyo yani. Oda normam uyup büyümeleri lazimm🥰🥰
Minignannesi Kubrakorkut 14 temmuz inşallah çarşamba günü az kaldı canım sürekli duamı ediyorum ben birde çok evhamlı bir insanım zaten bende vesvese daha fazla oluyor Rabbim bütün bebekleri sağlıkla annelerine kavuştursun 🥰
Nurgullmom Minignannesi Çok normal canımm son zamanlarda anca doğru düzgün hissetmeye başlıyosun simdi sadece ufak kıpırtılar hissedersin onuda anlamak zor oluyo bazen
Aysell88 Minignannesi benim ki 3. Ama bende senin gibi çok endişelendim bir gün hissetsem bir gün hissetmiyorum ki bir yazı okudum 28. Haftaya kadar böyle düzensizlik oluyormuş gün içinde çok hareketliyim fırsat bulunca uzanıyorum minik minik bazen sert dokunuşlar oluyor. Evet yinede insan düşünmeden edemiyor benim ki de p.tesi inşallah güzel haberler alırız benimde 20. Hafta bitmek üzere
Minignannesi Aysell88 inşallah canım benim hepimiz güzel haberler alırız. Bende de oldu Bi hissettim sonra hissetmedim bazen arada bir sey hissediyor gibiyim ama çok hafif
MugeninNefesi Minignannesi yok canım sen hiç üzülme bebek de hisseder sıkıntını. Ben 24. Haftamdayım pazartesi tekrar gidecegim kontrole benim ki ultrasonlarda hareketliydi ama benim hissetmem 22. Haftayi buldu hemde zayıfım 53 ile hamile kaldım şu an 57-58 civarı. Herkesin farklı oluyor 25. E kadar hissetmemek normal dedi doktorum da ilk gebelikte
Kubrakorkut Minignannesi Amin canım benim bende boyleydim ucluu test yaptırdım sonuçları çıkana kadar içimden doğru düzgün bişe uapmak gelmedi aynı böyle detaylı ya girdim gene öyle oldu ama hepsinden kurtuldum çok şükür rabbim herkese iç huzuru versin soğukluk versin hiç merak etme Allah’ın izniyle sende huzur bulcaksin rahatliycaksin Rabbime sığın Rabbime emanet Ler yavrularimiz
Sevda58 Minignannesi Hic üzülme kendini de bebeğini de strese sokma bende 20.ci haftamda hissettim göbek altı yağlanmam olduğu için doktor geç olabilir sorun olmaz dedi
Aybuss Merak etme 24.haftada hissetmeye başlarsın 🤭 ben 25 haftamdayım geceleri tekmeliyor uyuyamıyorum 😂 1 gün çok hareketli oluyor diğer günler duruluyor.. Özellikle pekmez tahin yediğim zamanlar aşırı hareketli oluyor 🤣 Pekmez tahin öneririm 👍
Minignannesi Aybuss bende denicem tatlıyla pek aram yok ama uygulayacam. Bende kilo da vardı fazla değil ama galiba oda etkiliyor
Cicek24 Minignannesi canını sıkma canım kesin cinsiyeti kızdır bnm kızımda öyleydi fazla hareket etmezdi bnde hep korkuyla yaşardım ama çok şükür bıseyı yokmuş suan 2 yaşında ve 14 haftalık hamileyim Allah kucağına almayı nasip etsin kafana takma
Minignannesi Cicek24 doktor bana da tahmini kız dedi 16. Haftada sonra göstermedi bende kız diye hissediyorum genelde kızlar daha geç hareket ediyormuş 😊
Minignannesi Kubrakorkut Aynı bende öyleyim ikili de fazla stres yapmamıştım ama bunda çok oluyor hani herşeyi belli olucak diye 😊
Leyal Minignannesi benim de 20 haftam bitti hareket yok geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdik bebeğim gayet sağlıklı kötü düşünmeyin ilk gebelik geç hissediliyormuş