Hiranurecrin milena11 Benimde tam olarak 30 temmuz gösteriyor uygulama ama.bakalım me zaman gelicek bebişim🥰
Hiranurecrin milena11 no ilk yes 3🙈😂😂Üçüncü canım normal yollarla gelmesini bekliyorum Diğerleri normal yoldan geldiler dee🤣🤣
milena11 Hiranurecrin ooo allah bağışlasın 😅 sen çok Tecrübeli sin evde de sevilecek bebe var madem aman acele etmesin 😅😍
Hiranurecrin milena11 Ah o bebeler yokmu o bebeler onlar soktu beni bu hale kardeş te kardeş kardeş te kardeş diye tutturup beni koca göbekli yaptılar yine🤣🤣😂😂37+0 oldum bugün heran gelebilir paşa 😅🥰
milena11 Hiranurecrin ne güzel ama çok iyi yapmışsınız allah banada nasip eder inşallah bunu bi sağlıkla doğurim de😅 Ben tek çocuğum o yüzden çocuğumun kardeşi olsun isterim🥰
Hiranurecrin milena11 Çok doğru canım vala insan istiyor kardeşleri bol olsun ama napak işte edemiyoruz vala çok zor Hamilleik süreci bunu bi doğuriyim de daha sonra Rabbim nasip ederse 4 yaparız artık napalim 🙈🤭😊
Melikeadiguzell milena11 1 cm açıklığım var bekler mi bilmiyorum 😊🥰Sağlıkla gelsinler inşallah normal doğum mu sizin ?