Rabiahm Yavuzunannesi11 Ben de düşünüyorum sıkıntı olur mu diye doktora sordunuz mu kaç haftalıksınız ?
diamond2635 Yavuzunannesi11 benim 9. Haftam.Tüp bebek.Dün kontrolüm vardı ben sormadım doktorum düşük riski görmüyorum denize girebilirsin dedi😁
Minikmucizem27 Yavuzunannesi11 ben 33 haftalıkken sordum doktoruma denize ve havuza girmemi önermedi. İzin vermedi enfeksiyon açısından yani
Yavuzunannesi11 Rabiahm onumuzdekı hafta ıcı gıdıcem doktora plan yaptık denız pıknık cumartsı gıdıyoruz kararsız kaldım
Minikannebsr Yavuzunannesi11 ayy bende havuza girmek istiyorum ama eşim izin vermiyor haftalardır yalvarıyorum sitede herkez çıp çıp yüzüyo balkondan bakıyorum çocuklara. Doğumdan sonra tatil sözü verdi :)
AlevVolkan Ben 35. Haftamdayım ilk üç ay hariç denize de güvenli havuza da girmeme izin veriyor doktorum.
Cilekk09 Yavuzunannesi11 Hemen hemen hergun denizdeyim canim ben bir sey olmadi doktorda gireblirsin dedi
Selcann Yavuzunannesi11 herkesin doktoruma danışmanı gerektiği bir konu ben dün doktoruma sordum 15 haftalık olcam tatile gittiğimizde doktoruma hiç bir sikinti olmaz istediğin gibi yuzebilirsin eglenebilirsin dedi ☺
Gamzeaydogan Yavuzunannesi11 bende doktora spor yapabilir miyim dediğimde yüzmeyi öneriyoruz demişti, sorun olacağınız düşünmüyorum eğer tehliken yoksa canım
Cinarsmom21 Merhaba 25 haftada ben girdim çok yüzmedim ayaklarımı açtım kapattım egzersiz yaptım dalga gelecek olursa sırtımı döndüm iki defa daldım çok iyi geldi kaslarım yumuşadı
Bynymn Denize, havuza girebilirsin, kalabalık olmayan yerlerde ve temiz olduğuna inanıyorsan, ayrıca ıslak mayo ile durulması önerilmiyor sistit açısından denizden havuzdan çıkınca üzerini değiştirirsen hiçbir şey olmaz
BsraAktr Mikrop, enfeksiyon açısından her zaman deniz havuzdan daha güvenli doktorların çöpü da genelde denizi öneriyor. Ben 22.-23. Haftamda denize girdim bir sorun yaşamadım hatta haftaya tekrar gireceğim👍
Muzikci Yavuzunannesi11 ben her hafta yüzüyorum 13+5 haftalığım ilk gebeliğimde de çok yüzdüm iyi bile geliyor spor oluyor ( tabi düşük riski varsa dikkat edilmeli )
Yavuzunannesi11 Muzikci dusuk rızkım yok ama plesanta az asagıda. Anı hareket yapmazsam sorun olmaz dıye düşünüyorum
FusunF Yavuzunannesi11 doktorunu gir dediyse bir sorun olmaz zaten hamileler için önerilen spor dalı yüzmedir dalmadan derine gitmeden biraz girip çıkmakta birşey olmaz bence tabi korkuyorsanız girmeyin
Annesjnjnbalj Yavuzunannesi11 24. Haftamdayim gecen haftaki kontrolümde doktorum bol bol yüz dedi..hem hızlı kilo aldigim icin hem de normal doğum düşündüğümüz için..havuzların sağlıklı olduğunu düşünmüyorum o yuzden tercih etmiyorum, Bodrum’da yaşadığım için deniz konusunda şanslıyım.