Yumurcakk Mom3834 aynen canım bu arada dilimi sordum doktorumda stresten zorlanıyorsn dedi ondanmış bi kac güne gecer fln dedi ki öylede oluo 😊
Mom3834 Yumurcakk hadi inşAllah zaten bir doğur doğumdan sonraki ilk streste geçsin benim tavsiyemde öyle bir kontrol etmekti 😊
Yumurcakk Mom3834 teşekkür ederim bakalım artık 😊 başlık atarım artık dil yarası uzay boşluğunda doğurdu😂
Mom54564 Yumurcakk sancılar sıkılaşınca Dr gidersiniz hazırlıklı olun siz yinede sağlıkla gelsin bebiş
Mom54564 Yumurcakk sancılar sıkılaşınca Dr gidersiniz hazırlıklı olun siz yinede sağlıkla gelsin bebiş sıcak su sancıyı daha fazla yapar zaten ılık Su iyidir yürüyüş yapın sanciniz hafifler biraz
Yumurcakk Mom54564 bugun gene başladı cok toplanıyor bu 4. Günüdür gece bi yere toplanıp rahimi iğneliyor tr de değilm burda telefon etmedende gidemıosn aradım normal diyip geçiştird gibime gelıo ama bu batma hissi nedir
Mom54564 Yumurcakk çocuk rahme iniyor hazırlık yapıyor içerde sonlara doğru sancılar artıyor zaten bildiğim kadar öyle bende kızımda yaşadım aynısı doğum pozisyonunu aldığı için batmalar oluyor
Yumurcakk Mom54564 peki bebek çıkarkende mı böyle iğneliycek ? Hani baskıyı kaldırabılır ınsan ama bu iğneleme tarzı cok can yakıcı
Senemunlu Yumurcakk yorumlarinizi okudumda gece olmasinin sebbei hormonlanrin artisindan kaynakli . Cogu sancida gece baslarmis o yuzden , rahim kendini hazirliyor. Az kalmis zaten yakinda gelir sizinki :)