Pamugunannesi1 minikoglumm şok da çok iyi değil çürük çürük şeyleri bırakıyor temizlemiyorlar pazara da gidemiyorum panda oldum yuvarlanıcam artık 🙄
Gulsurmeli minikoglumm Eveet bir ara salatalık, bir ara mandalina, bir ara soslu mısır çerezi vee tabi ki 7/24 çikolata. 😁
Rabia64 minikoglumm Bende acı biber et düşkünlüğü başladı kahvaltıda bile et yiyesim var gece gündüz acı olan herseyi yiyorum tatlı ise midemi bulandiriyo
Nisa1Aras2Seyhan minikoglumm yiyorum valla kütür kütür dayanamıyorum buz parmak sağlıyor ondan bile yedim
Tugbamete minikoglumm aa ne alakamış nasıl tüylenme yapıyomuş kime yapıyomuş ben şok 😱😱 maymuna dönebilirim öyleyse 😂😂
minikoglumm Tugbamete vallahi öyle diyolar canım ben inanmiyom ama ya ciğere felanda dokunma dediler yapiyoz yiyoz valla😄
Pelit7 minikoglumm Doktorum salatalıktan zarar gelmez yiyebilirsin istediğin kadar dedi ben yiyorum☺️😬
Pamugunannesi1 minikoglumm yarma Gül yarıldı bacım doğurmuştur o da 😂 Şrdan şuraya gidemiyorum artık 30 olucam pazar günü ama aşırı bitik durumdayım 🥺
MineLule minikoglumm hamileliğin başlarında bir ay portakal yedim sonraki ay elma sonraki ay karpuz sonraki ay kiraz şimdi de sodaya taktım. Her gün her gün.
Pamugunannesi1 minikoglumm Kız çamaşır asamadım zorla yaptım işimi her hafta daha zorlaşıyor tabi ana panda olduk 😂 Tosbik tosbik ortalıkta dolanıyoruz 😁