minikoglumm Kızlar son 1 haftadır bi salatalık düşkünlüğü başladı deli gibi yiyorum yaaa sizinde böyle sonradan düşkünlükleriniz oldu mu🙄🙄🥵
betuss10 minikoglumm ya çok garip çoğu insanda böyle oluyor demek ki ben de hamileliğimin 10. haftalarından itibaren salatalık aşerdim ve hala yiyorum 30 haftalık oldum 🙈
Deletedmom23234 minikoglumm Yerken çok değişik bir his veriyor ya sanki toprak gibi bunları yazarken bile ağzım sulandı 🥴 hiç iyi birşey değil tabi ama napiyim hamilelik işte 👀
Deletedmom23234 minikoglumm Yaptırdık bir sorun çıkmadı çok şükür 31 haftalığız 🙈 ama dikkat etmem gerekiyor haklısın 🙏🏻❤️
Merve171214 sedefyrs1101 bende yiyordum demir eksikliğinden kaynaklı bir durum oluomş sanırım doktorum demir ilacı vermişti bu yüzden
Nisa1Aras2Seyhan sedefyrs1101 bende ya normalde kız kardeşim hep yer ve ben kızardım nasıl yiyorsun diye ama buz küpünü yapıp yapıp yiyrum ciğerimi usutcem valla Allah’tan havalra sicak
minikoglumm Belacivciv hqhahaahahha bende salatalık üreteceğim yakında tuvaletimi bile etkiliyo bilincinde olmasam korkucm😄😄
3MelekAnnesi3 minikoglumm evet Bi ara bende takmıştım salatalık erik limon karpuz nane hepsi gecti nane askı gecmiyor cig nane yiyorum naneli seker naneli ne bulsam yiyorum en son naneli dondurma bile yedim 😂