minikask35 Destinaa Bende dün fetal eko çektirdim kalpte parlaklik var ama önemli bişey değil bebek dogunca çocuk doktoruna kontrole goturursun dedi ama bana doktor iyileşen bişey değil dedi burdaki yorumlarda çoğu doktor geçer zamanla demiş anlamadım bende
Destinaa minikask35 araştırdığım kadarı ile kalpte kalsiyum çöküntüsü ile alakalı oluyormuş doğunca ya kendiliğinden kapanıyormuş ya da doğana kadar kapanıyormuş Kağan Kocatepe’nin videosunu izledim o da önemsiz olduğundan bahsetti bilemiyorum hayırlı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Linasalamandre Destinaa benim de detaylıda tek bulgu kalpte parlamaydı perinatolog çok korkuttu. Amniyosentez ya da fetal dn yaptır down sendromlu olabilir dedi. Günlerce ağladım. Kendi doktorum ise bi çok kişide görüldüğünü 30 larda geçmiş olur dedi ve geçti. Tek bulgu önemsizmiş
Sznmr Destinaa hiiiç canınızı sıkmayın detaylıda banada öyle dediler panikledim haliyle uzman bi kardiyaloğa gittik halterci bile olabilir , hayatını etkiliycek bi sıkıntı değil dedi , luan çok çok rahatım 😻👌🏽 Sende hiç zehir etme kendine gebeliğini 💃🏽
gzdeozss Destinaa tavsiye üzerine biz üniversite hastanesinden randevu alıp gitmiştik yine ultrason cihazıyla bebeğin kalbine bakıyolar göbekten