Tweety1 Bana 28 de bırak dedi ben bırakmadım sadece corasprin kullaniyorum Ama korkuyorum daha önce dusuklerim olduğu için birakirsam sorun yaşarim diye ne yapicam bilmiyorum 😐
Nurhanimm Tweety1 35 e kadae kullaniliyo maximum benimde ilki 31 hafta prematureydi i yuzden 35 te biraktircak doktorum sonrasi Allah a kalmis 40 haftayi gormem gibi hissediyorum 38de cikar gibi 😂
Mmoommlife Merhaba , daha önce 1 düşük geçmişim olduğu ıcın önlem amaçlı kullanıyorum 32 de bırak dedı doktorum suan 30 haftalıgız Allaha şükür sıkıntı olmadı ama coraspini bırakınca sıkıtı olur mu bılmıyorım benım gb olan var mı acaba ?
AyseguLena Pelinbyrktrlr 32de bıraktık 34e girdik şükür bizde de sıkıntı yok ☺️ Aynı soruyu bende burada sormuştum, korku oluyor insanın içinde ister istemez. Ama benim başka şehirdeki doktorum 30da bırakmamı istemişti çünkü bu haftalardan sonra bebeğin kalbini etkilemeye başlıyormuş aspirin.
Pelinbyrktrlr AyseguLena evet bu konuda doktor görüşleri farklı ama baya araştırdım benim de bir doktorum 32 dedi diğeri 34. 34 diyen doçent, konu ile ilgili bir çok kongre takip etmiş o yüzden dedim ki 34 diyorsa vardır bir bildiği çünkü çok da temkinli birisi herhangi bir riski göz ardı edeceğini sanmıyorum. Abimin arkadaşı da kadın doğumcu o da daha erken bıraktırıyor garantici biraz😃 Yani sanırım genel olarak 36ya kadar kullandırmak normal görünüyor bakıldığında ondan sonrası biraz risk gibi
Pelinbyrktrlr YoncaD Ben de öyle bugün 34+0 ım bırakıyorum artık Allahım bebişlerimiz sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin😊
AyseguLena Mmoommlife Pıhtılaşmam var, daha öncesinden 2 kaybım oldu. Hamile kalmadan önce aspirine başlamıştım ben ne olur ne olmaz hamile kalırsam yine kayıp yaşamayım diye. Daha sonra kese ve bebek göründükten sonra iğneyede başladık. İğne + aspirin kullanıyordum şuan sadece iğneye devam.
AyseguLena Pelinbyrktrlr Aynen canım benim doktordan doktora çok değişiyor düşünceler mecbur güvencez artık bakalım az kaldı zaten hayırlısı ile sağ salim alalımda bebişleri kucağımıza.. 😍
Pelinbyrktrlr Selma_aygun İnşallahncamım hepimizde aynı tedirginlikler var sağ salim süreci tamamlarız umarım
Ikizdeniz Pelinbyrktrlr ben sadece eceopirin kullaniyorum onu da 34. Haftada birak dedi doktorum bende korkuyorum erkn dogar diye
Aleynanin_annesi34 Pelinbyrktrlr Günaydın canım valla bu posta ihtiyacım vardı iyi denk geldi☺️benim de Dr bana dedi bırakmalısn bebek için iyi değil 34 iken bıraktım şu an 35+4 günlüğüz geçen kontrolüm vardı Bi sıkıntı çıkmadı yine bıraktın mı diye sordu Dr evet dedim iyi yaptın dedi bakalım benimde korkularım var ya iğne yetersiz gelirse diye😞
Pelinbyrktrlr Aleynanin_annesi34 günaydın 😊 İşte hepimizin endişeleri aynı ama sorun yaşayan olmamış gördüğüm kadarıyla biraz içim ferahladı😊
EymenAliZeynep Pelinbyrktrlr oglumda 32 de biraktim 40. Haftada dogurdum. Simdiki hamileligimde 35 de biraktim biraz gec oldu busefer
Aleynanin_annesi34 Pelinbyrktrlr bende yorumları okudum Bi nebze de olsa rahatladım sağ salim kucağımıza alalım İnsaAllah bebişlerimizi☺️🤲