Gebeliğinde genital bölge kararması yaşayan var mı? Doğumdan sonra geçiyor mu bu kararmalar acaba☺️
Kararma
elifinannesiiii geçiyormuş öyle dıyolar sadece oramız kararsa keşke 😂
elifinannesiiii ben😪ilk gebeliğim umarım geçiyordur
elifinannesiiii geçiyor geçiyor merak etmeyin 😊
Mdnyldz insallah gecer biyikta goz altlarimda koltuk alti ve genital bölgemde asiri bi kararma var
elifinannesiiii benim de koltuk altım çok karardı umarım geçer😔
elifinannesiiii bnmkide cok kararmış bir kere baktım bıda bakmadım ınanamadım valla
elifinannesiiii kaçıncı haftada başlıyor ortalama kararma
elifinannesiiii valla benim genital bölge koltuk altı göğüs karardı😅
Ahsenleyl benimde ilk gebeliğim😊
Mdnyldz ayy hadi insallah🙏🏻😄
elifinannesiiii
Benımde Koltuk altım karartma oldu 😏
Gul-42 ben karnımdan dolayı alt tarafımı hic göremiyordum bugün ağdaya gittim kadın düzgün yapabilmiş mi diye kontrol etmek için ayna yardımıyla bir baktım valla bende inanamadım kendi genital bölgemi tanıyamadım🙈
Azramina21 36. Haftamdayım kaçıncı haftada oldu bilmiyorum ama ben bugün fark ettim🤷🏼♀️
elifinannesiiii ben de aylardır görmüyorum orayı aynı şekilde kontrol ederken şoka girdim😂karardığını duymuştum ama bu kadar beklemiyordum açıkcası.
elifinannesiiii aynı bende agdaya gıttım goremıyorum artık bende gıtmeden bakmıştım cokmu kotu dıye valla bıde ben beyaz tenlıyım şok oldum 😀
Mesela benım gogsum karardı kenarlarına cıgıt dustu Bazılarının yuzune bazılarının genıtal bolgesıne dusermış annem söyledı Allahtan yuzume dusmedı valla