Melikeb19 Ravza0g hava sıcak değil hatta resmen soğuk şuan hırkasız balkona çıkılmaz o derece ama su sağ sol yatma durumlarına alışamadıgımdan ve gündüz erken uyandığımda çok sıkıldıgımdan gündüzler gece geceler gündüz oldu artık 😶
Sahsinamunhasir Ravza0g sık idrara cikma ve kemik agrisindan baska sikayetim yok ama su gecenin kacinda olursa olsun uyaninca uykumu almis gibi dinc olmami anlamiyorum bende
Nurevrenli Sıcaklar bi yana geçmeyen bi diş ağrısı 😔😔 uykudan uyandırıyor resmen 33 haftadayz Ravza0g
Esracim Ravza0g 21+4 deyim bir aydır resmen gece elli defa uyanıyorum. Ona rağmen birde sabahın 6 sında uyanıyorum bir daha yatamıyorum 🙁bebekten önce staj sanırım bu
Ravza0g Naz1905 bana hep derlerdi tüh vah sıcaklarda zor olur diye anlamazdım şimdi anlıyorum gerçekten bunaltıcı oluyormuş🙏
Ravza0g Melikeb19 bizim bura yanıyor yada benim vücut ısım çok yüksek olmalıki dokunanın eli yanar o kadar sol sağ yatma durumunu ben hiç uygulamıyorum bir sıkıntı olmaz inşallah ben nasıl rahat edersem öyle yatıyorum 😟
Melikeb19 Ravza0g bende öyle yatıyorum zaten ne şekilde yatsam yüzüstü uyanıyorum bir sıkıntı olmaz inşallah🤷♀️ Sıcakken bende öyleyim ölüyorum resmen kendime dokununca bile ayrı bir ısındıgını hissediyorum vücudumun 🤦🏻♀️ Allahtan geceleri kaymak gibi 7-10 derce arası seyrediyor gündüz 18-30
Melikeb19 Uykusuz kuzular ne diycem akşam annemle konuşuyordum göğüs ucu kremi aldığımı söyledim felan bana ben aldığımız tahinlerin üzerinden çıkan yağları biriktirdim bir kavanozda ilk onu kullanırız lazım olursa krem kullanırız hem daha doğal daha bitkisel ben hep onu kullanıyordum dedi, internetten de baktım çok faydasını gören olmuş aklıma gelmişken paylaşayım sizinle de 😘😘
Ravza0g Melikeb19 ne alacağımızı şaşırdık vallahi canım tavsiyen için sağol bakarım bende ❤️ Takma kafana akışına bırak nasıl rahat hissediyorsan da öyle yat zaman çabucak geçiyor daha 7 haftalıkken nasıl geçecek bunca ay diyodum şimdi olduk 28 🤗
Melikeb19 Ravza0g hiç sorma artık bitse de kavuşsak çok daha zor geçiyor bu zamanlar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 34 olduk bir yanım diyor ki çıksa gelse 36 da bir yanım diyor ne kadar dursa o kadar iyi 😩
Ravza0g Melikeb19 maşallaaahhh eli kulağında artık senin minnoşcuğunnnn sağlıcakla gelsin inşallaahhh🤗🤗
Melikeb19 Aysenurtsr ya tam yüzüstü değil de bacak arasında ince bir yastıkla yarım yan diyelim, yada tam dümdüz sırtüstü uyanıyorum, tabi önce uyuyabilmek gerek ben hala neyi bekliyorsam bekliyorum🤷♀️🤦🏻♀️