Hafizeplt Kuzucccum bende normal istiyorum ama gelmezse diye korkuyorum 😂hemen hemen her gün egzersiz yapıyorum bu seferde erken gelmez inşallah 😅
Kuzucccum Hafizeplt Jejeje hıc belli olmuyor işleri gelmezlermiş ınatçı olur kızlar 😂 ozellıkle napıyon egzersız olarak . Ben arada yürüyüşe cıkarım suana kadar da hep ayaktaydım hareketlıyım yani vaktinde gelsınler 🙏😃
Hafizeplt Kuzucccum squat yapıyorum bacak egzersizleri yapıyorum ben üst bacak ve kalçadan kilo alıyorum da🤦🏻♀️
Kuzucccum Hafizeplt ben ilk 4 5 ay 4 kg ile devam ettım son aylarda bı kaç kılo daha eklendi 😂 yenı yenı ayaklar şişmeye başladı pek kılo aldım denilmez öyle çok belli de edılmıyor hamıle olduğum göbek falan yok gb 🤷♀️
Hafizeplt Kuzucccum ben boyum 164 54 ile hamile kaldım 64 oldum😅 kimine göre iyi ama son haftalarda aldım korktum 😅
Kuzucccum Hafizeplt boy olarak aynıyız ben de 59 ile kaldım şuan da öyle sabit kıloda kalmıyorum 66 oldum dün baktım 64 e düşmüşüm . Çok degıl ya aldığın Son haftalarda oluyor iştah açılıyor normal yanı almak 😊
Kuzucccum Hafizeplt evet o da son günlerde oluşmaya başladı geçecek geçecek hepsı mınıklerımız sağ salım gelsınde 🙏😘
Kubra2929 Son 40 👶🏻 Korku çok ama doğum sezeryanmi normal mi belli de değil kaçıncı hafta da belli oluyor kızlar??
-MinikMucizem- Goxun ilk gebeligimde sezaryen 37+5te suyum geldi canım aynı gün sezaryen oldum doktorumla planlamamiz 38+0da alacaktı zaten benimki 2 gün önce geldi yine 38e göre düşündüm ondan öyle yazdım 🤗
Elifsanir Kimbilir38 aynen benimde öyle ve özellikle bunu doktora sordum pandemiden dolayı belden aşağa dedi acil bir durum olmazsa ve bende korkuyorum banada çok öyle dediler işte bel ağrısı kalıyor hissediyorsun o anı falan ne bilim Allah yardımcımız olsun