-MinikMucizem- Goxun ilk gebeligimde sezaryen 37+5te suyum geldi canım aynı gün sezaryen oldum doktorumla planlamamiz 38+0da alacaktı zaten benimki 2 gün önce geldi yine 38e göre düşündüm ondan öyle yazdım 🤗
Cylos Kimbilir38 şafak 12😀🥰🙄 aynen bende de her gece acaba sancıyla uyancakmiyim diye yatıyorum oğlumda öyle olmuştu
Kuzucccum Hafizeplt şükür ıyı geldık buraya Kadar sıcaklar çok bunaltıyor ya nefes alıp vermede zorlanıyorum artıkın 😦 pamuk kızımız oluyor 👧🏼🥰 senın cınsıyet ney
Hafizeplt Kuzucccum benimde bal yanak kızım olcak çok heyecanlandım şimdi 🤭 çatlak falan var mı mide durumun nasıl 😅
Kuzucccum Hafizeplt oyy mash rabbım saglıkla kucagımıza almayı naısp etsın 🙏 haberleşelim bari buı süreçte 😂 ara ara midem çok kötü yanıyor soda ıcıyorum ııı ııı gecmıyor 🤷♀️ Çatlak degılde karın altında çizgi oluştu 😂
Hafizeplt Kuzucccum evet haberleşelim güzel olur🥰 benimde mide bazen çok kötü tutuyo ya🤦🏻♀️ normal doğum mu istiyorsun sezeryan mı😅
Kuzucccum Hafizeplt olur canım 🥰 normal ıstıyorum her ne kadar korksamda bakalım bebiş naısl gelmek ısterse tabı naısp 😬
Hafizeplt Kuzucccum bende normal istiyorum ama gelmezse diye korkuyorum 😂hemen hemen her gün egzersiz yapıyorum bu seferde erken gelmez inşallah 😅