miniklerim125 Merhabalarr bulantılarıniz ne zaman geçti yemeği bırak mutfağa giremiyorum haftası ileri olanlar sizde ne zaman geçti durum?
Essinn miniklerim125 benim 10. Haftada azaldı yok gibiydi diyebilirim şu an 13. Haftadayım hala günde bi kaç kere ağzımda kötü bi tat oluşuyor sadece o da uzun sürmüyor geçiyor
Aysee333 miniklerim125 11+4 haftaligim henüz daha geçmedi hele 2 gündür aşırı arttı günde 4 5 defa çıkarıyorum 😔
Busramehmet miniklerim125 Haftamda geçti bulantılarım benim ilk başlar çok zordu hep hastanelerdeydim
Aysee333 miniklerim125 gerçekten kusunca 1 2 saat rahatlıyorum bende sonra tekrar bulanıyor ama 1 2 saatte yetiyor
miniklerim125 Cananq123 çabuk yoruluyorum 12+5 im ama ilk haftalaea göre bulantım hafifledi ama bitmedi
Zynpzmr_2 miniklerim125 Canım bu kişinin bunyesiyle alakalı tamamen benim ilk 10 hafta çok kötüydü kusamiyordum da şuan 15 haftalık bulantı geçti ama kusma var 🤷
miniklerim125 Kuzucuklar sorma çeken biliyor. Önceden derdim midem bulansin hamile olduğumu anlayayim şimdi çok iyi anladım 🤭
Ezgice0 miniklerim125 Benim 20. Haftada 5. Ayımda geçti öncesinde baya baya zorladı şimdi de sabahları hafif bulantı oluyor buna da şükür 💕
miniklerim125 Ezgice0 çok şükür bende ilaç kullanıyorum 2 gün öncede serum vuruldum onun etkisiyle şuan iyiyim sizinki baya geç gecmis