zeynepemiromer yuvamerve17 valla benim ki uçlar kötü o yüzden kıyayım diyorum kökü bizde nasılsa gene uzar havalar çok sıcak şekil de verilmiyor kötü duruyor
-derya-anne- zeynepemiromer aynen canım kocalarımız uzun saç seviyo diye biz yoruluyoruz biz uğraşmak zorunda kalıyoruz halbuki uzun saçın bakımının zor olduğunu bilmiyolar
zeynepemiromer -derya-anne- evet aşırı zor valla ben hamilelikte çok zorlandım önceleri evde tektim ugrasiyordum şimdi öyle olmuyor kabarık ve bakımsız duruyor malesef
zeynepemiromer -derya-anne- aynen valla benim ince olmasına rağmen sıkıntılı gür saclilari düşünemiyorum
ilahiliaa26- Haftam da kestirdim saçımı kestiricem yarın diyince kayınvalidem kestirme hamilelikte saç kesilmez dedi anne inşallah çocuğun ömrü kısalır gibi aptalca bişi demiyceksin varsa başka neden söyle ama dedim sustu bu saç kestirme olayına 7den 70e herkesin saçma sapan karşı çıkması beni çok şaşırttı neyse ki kestirdim. kardeşimin düğünü var geçsin omuzumun üstünde kestircem tekrar çok hızlı uzuyor
zeynepemiromer ilahiliaa26- ay evet herkeste bu tepki var ben kestrcem ama Allah a emanet yavrularimiz herşeyi Allah bilir hurafeler işte bende omuz hizasinda kesmeyi düşünüyorum
zeynepemiromer -derya-anne- ay bu sıcaklar da çok zor olur canım o saçlar ben bu incelikte yaniyorum sen daha da zorlanirsin
-derya-anne- zeynepemiromer açık hiç kullanamıyorum havalar sıcakken hep topuz yapıyorum eşimde bazen söyleniyo sevgiliyken sözlü nişanlıyken hep saçların açık duruyodu artık hiç açmıyorsun saçlarını diyo bende yanıyorum yanıyorum nasıl açıyım dayanamıyorum sıcağa diyorum
Goxun zeynepemiromer merak ettim hiç duymadığım için noluyomuş saç kestirince yine ne hurafeler uydurdu canım milletim acaba 😁🙄
zeynepemiromer Goxun bebeğin ömrü kisalirmis bebeğe kötü etki edermiş daha bunun gibi saçma sapan şeyler
zeynepemiromer -derya-anne- hahahah😁😁😁o eskidendi artık böyle deseydin😂köprüyü geçene kadar diyorum bende hep eşime 😂😂
Aybuss 😂 Yaşlı ve eski kafalı insanları takmıyorum sende takmamalısın.. Gittim kestirdim çok da güzel oldu Eski kafalardan kurtulmak lazım 😂