rosatue Elcnbykckr kafein içerdiği için hiç içilmese veya çok çok çok açık sadece bir fincan içilse daha iyi. Yine de siz bilirsiniz 😊
Elcnbykckr rosatue 2cay bardağı bir fincana tekabül eder zaten☺️ Hergün daha bol kafein içeren kahve icmektense su gibi çayın daha masum olduğu düşüncesindeyim ilk gebeliğim de böyleydi hiç sorun yaşamadım tesekkürler 😊
HTbebek Defne_ 😀 ben hep çok su içen biriydim hamileligimin başından beri de daha da arttı bu durum sürekli canim istiyor ama maalesef ki suyum sınır da okadar su içsem de😔
Minigimm0611 yigitegenin_annesi hamileliğim boyunca mujtemelen 1,5lt geceme işti içeyorum miden cok bulanıyor her gittiğimde doktorada söylüyorum içemiyorum suyu nasıl diye. Sıkıntı olmadı suana kadar 37.haaftadayız umarımda olmaz.
birkedilianne yigitegenin_annesi Sıcaklar gelmeden önce günde 4 litre kadardı. Şuan daha fazla içiyorum yani rahat 5-5 buçuk var
Seross10 yigitegenin_annesi ben 500 ml bardak ile içiyorum nasıl içtiğimi anlamıyorum gün içinde tavsiye ederim 😁😁
kubrakokcan yigitegenin_annesi Tabiki öyle , bizim biraz suyumuz azalmıştı. Ondan da 4 litrenin üzerine çıkmamı önermişti doktorum 🙈
Elcnbykckr kubrakokcan peki bu kadar su içtikten sonra suyu düzene girdi mi onu cok merak ediyorum ☺️
Cycanbaz yigitegenin_annesi normalde de çok su içerdim aynen devam ediyorum zaten susuyorum içim yanıyor sıcakta. Bazıları meyve çay vs demiş bunlar suyun yerini tutabilecek şeyler değil su ayrı sıvı ayrı. Önemli olan su içmek doktor böyle söylemişti.