aselnannesi yigitegenin_annesi ben susadikca iciyorum onun yaninda karpuz kavun yemeye çalışıyorum maalesef susama alışkanlığın yok gebe kalmadan önce hiç içmiyordum çok şükür simdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı
-derya-anne- yigitegenin_annesi valla hesaplamadım hiç ama git gel 2 listeyi garanti geçer belkide 3 litreyide geçer gidip gelip dakka başı su içiyorum hatta yatakta yastığımın altında 1.5 litrelik su şişesi oluyo sabah kadar uyandıkça içiyorum ondan bazen bitiriyorum bazen yarıyı geçiyo uyanma sayıma bağlı bitip bitmemesi sabaha kadar onu o kadar içersem gündüzleri 2 litreyi rahat geçer diye tahmin ediyorum
yigitegenin_annesi Pelinbyrktrlr yeterli bence 3litre keşke bende bir litre fala içseydim hep ıkı de kalıyorum😂rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etisn💞
Belacivciv yigitegenin_annesi Tabi ki olur ben de 2 lt içmeye çalışıyorum hep fazlasını içemiyorum artık😅 Doktorum da 2 lt demişti
Aysell88 yigitegenin_annesi çok normal de de çok su içen biriyim, sadece sabahları çay oda iki bardak 😏