Zeynebakman Ftma1aa Doğumu tetikleyici şeyler yapıyor musunu? Plates,yürüyüş,eşinizle ilişkiye girmek vesaire
Ftma1aa Zeynebakman plates yapmıyorum yürüyüş tek var eşimle ilişkiye.girmekten korkuyorum bir ay olacak neredeyse
Zeynebakman Ftma1aa Korkma canım bana ebem ilişkiyi önerdi son haftalarda. Doğumu kolaylaştırıyormuş.
Deletedmom23234 Zeynebakman 31+3 haftalığız oğlumu çok özledim yanımda istiyoruum hemen ama çok aceleci çıktı gelmek istiyor erkenden ☹️ inşallah 36′a kadar bekleyebiliriz🤲🏻
Zeynebakman Deletedmom23234 Yaa hayırlısı olsun canım. 36 çok erken bi hafta değil. O haftaya kadar dayanırsa süper olur.😍
zcelik Zeynebakman 37+2 olduk bizde de hiç bi belirti yok bayramdan önce gelmesi yanlısıyım aynı şekilde ama hiç ümidim de yok 🤷🏻♀️
Asyamira Zeynebakman 35+2 deyiz gelmesini dört gözle bekliyorum ama her geçen gün doğuma karşı olan korkum artıyor bir an önce doğsa ve ikimizde rahata kavuşsak diye bekliyorum 😂
Kubra2012 38+2 bende kaç gündür hurma yiyorm 1 aydır sancı var ama kızım gelmiyo yoruldm sancı çekip gelmemesindn
Kubra2012 BayanZuzu bende de aynı 38+2 agrılar çok yordu hurma yiyeli azdı ama gelen yok acile gidip çatı muayenesi istiyorm arkasından nişan geliyomş ama korkuyorm gitmeye randevumu bekliyorm korkudan