Zeynepltl Hamileyken saçlarınızı boyadınız mı , 36.haftadan sonra boyanabilir die duydum ama emin değilim , birçok söylenti var bu konuda , kimi zararlı diyor kimi 36 dan sonra bişi olmaz diyor , kimi renk tutmuyor güzel olmuyor diyor ???
birkedilianne Zeynepltl Şahsen bende boyamak istiyorum. Beyazlarım çıktı. Ancak keyfi bir konuda bebeğimin sağlığı için en ufak bir riske dahi giremem. İçim rahat etmez şahsen.
Berra71 Zeynepltl benim çok beyazlarım var rahatsız oluyordum 19 haftada boyadım benim saçım hemen tutuyor boya sadece 5 dk beklettim
Zeynepltl belisslinaa doğdumdan sonra bebeği bırakıp kuaföre gitmek daha bir sıkıntı die düşünüyorum😋
Zeynepltl birkedilianne doğru öyle tabiki , bende emin olamıyorum , risk almak istemiyorum , sanırım ertelicemm birAzdaha 🥺
MMmommy Zeynepltl evet sorun yok dedi ama ben dipten boyatmıyorum zaten uçları boyatıcam o şekilde sormuştum. Siz komple boyat aksınız doktorunuza sorun derim.
Ilayda11 29 haftalıkken kestırdım de boyyattım da doktora da sormadım omre yaptırmıstım Bi sorun olmadı 🥰
Zeynepltl Berra71 aslında ben daha önce de hiç boyamadım , boyarsam ilk olacak o yüzden çok kararsızım
Berra71 Zeynepltl boyamadıysan doğumdan sonrasına kalsın bebeğin 40 çıkınca. Benim beyazlar çok önde 😏