prensesannem Kızlar merhaba. 25. Haftadayz suan kan tahlılı verdm kontrol amaclı b12 değerım düşük cıktı.. Sızde de oldu mu kullandınız mı herhangı bı vıtamın
Minnakkkk prensesannem ben bemiks hap, kullanıyorum su an, saglık, ocağı iğne kullanmak lazım dedi ama kendi doktorum hap önerdi, değeriniz kac gelmiş peki
ZeynepUstaaa prensesannem benimde 55 çıktı hap kullanamadığım için iğne oldum 5 gün boyunca ama ondan sonra tekrar kan vermedim düzeldimi bilmiyorum 🤷♀️
Ysmmmnn prensesannem b12 in d vitaminim düşük çıktı d vitamini damlası kullanyrm birde omega 3 onun içinde b12 de varya
Minnakkkk prensesannem sizin yine iyi benim gecen ay 485 miş bu ay 120 ye dusmus ustelik hap takviyesşne ragmen, doktorum bemiks hap verdi ilave bide B12 arttıran yiyecekler tulet bol bol dedi. Asırı yorgunluk ve halsizlik yapıyor bazen kolumu bile kaldırmak istemiyorum sizin de oyle oluyor mu
Nelmali prensesannem sizin deger yine iyiymis benim 83 çıktı alerji yapma ihtimali de vardı iğnenin baya stresli bir karar oldu acilde alerji ignesiyle birlikte vuruldu bir sure de bekledim ne olur ne olmaz diye
fethiyeli48-48 Minnakkkk ah ne güzel ilaç kullanabiliyorsunuz benim b12 ilaçlarına alerjim var hiç birini kullanamıyorum ne hap ne igne büyün vicudum kurdeşen gibi sivilce çıkıyor doktorlar asla vermiyor hap ya da igne doğal olarak da ne yesem çıkmıyor ne olacak bilmiyorum
prensesannem Minnakkkk aynen oyle gercekten bugun oyleyım mesela vok halsiz yorgunum hıcbı iş yapamadım
gulin-35 fethiyeli48-48 bunu duymustum alerjı oluyomus bazılarında arkadasımın yuzu sısmıstı ıgne yuzunden
fethiyeli48-48 gulin-35 benim de bütün vicudum bi anda sivilce basıyor doktorlar da asla bu riske girmiyorlar malesef gebelikte benim de 120 filan b12
Hanife00 prensesannem gebeliğimin başından itibaren B12 eksikliğim var şuan 34.haftadayız aşırı yorgunluk ve unutkanlık yapıyor. Koyduğum hiçbişeyi yerinde bulamıyorum bazı zamanlar aklımdan siliniyor😂🤷🏻♀️