Minikturtageliyor Prenses21 çatı muanesi olduk bu gün 🙈 normal doğum gözüküyor. Çok yorucu nefes nefese 🥺
HTbebek Prenses21 cok sukur iyi geldik bu zamana haftaya benimde alttan muayenem var stresliyim biraz 😬
Mom8899 Prenses21 Yarın tam 36 haftalık oluyoruz, şu anlık karın sertleşmesi dışında bir şeyimiz yok şükür. Aynı durumu yaşayan var mı, doktoruma soramadım haftaya randevum
Minikturtageliyor Prenses21 ya hareket ederken istemsizce nefes nefese kalıyorum. Bebek aşağıya çok baskı yapıyor 😂
Minikturtageliyor Prenses21 yok acımıyor sıkmadım kendimi hemencecik oldu 😂 insan bir korkuyor başta elini sağ sol yaparken sıkmazsan acımaz 😂
Ezgiparlak Bebeğim ters şuan normal doğum gözükmüyor 38.haftada tekrar bakılıp çatı muayenesi olacak bakalım☺️
Prenses21 Minikturtageliyor tessekkur ederim nefes alamiyorum hamileliktnmi bu hastaliktanmi bilmiyorum
Minikturtageliyor Prenses21 hamileliliğin etkisi vardır virüsünde aynı şekilde inşallah bir an önce atlatırsın
HTbebek Prenses21 cok asiri oyle bi durumum yok ama kendimi çok yorarsam biraz zorlanıyorum tabi ben bu zamana kadar hep yurudum hep hareket ettim iyi geldim bu zamana insallah bundan sonrada oyle gecer
Prenses21 Mom8899 bnimde karnim sertlesiyo bazen yamuk duruyo bebek toplaninca oluyo muhtemelen bazn tekmeleri cok agritiyo tam gogsumun altinda hissediyorum tkmesini yanlarimda hissediyorum agri yapiyo
MEAsya Mom8899 cnm bende 35 haftalık hamileyim bnmde kızım bı sağa bı sola gün içinde iki üç kere fln toplaniyo karnım taş gibi oluyo ctesi kontrolüm var bakalım herşey yolunda mı?
Mom8899 Prenses21 Keşke yamuk dursa, bildiğimiz taş gibi oluyor karnım çekiliyor öne doğru 🥺 nefes bile alamıyorum
SevdaBati Mom8899 magnezyum kullanıyormusunuz bebeğin kendini toplaması ve kasılmalar doğuma hazırlıktan kaynaklı ama kısa sürelerde bir tekrarlıyosa doktorunuza danısmanızda fayda var benım kızımda sureklı topluyor kendini .