minikcivcivim Kızlar 24 haftaligim bugün kontrolde bebek makat duruyor dedi dr.Tabi şuan döner mi desem erken oluyor biliyorum ama bu haftalarda böyle olup normal doğum yapan var mı dönüyorlar yani değil mi ? Ve bu bir sorun yaratır mi bebegin makat durması ?
Minigimyolda minikcivcivim bildiğim kadarıyla 28. Haftadan sonra dönüyorlar genelde ben yarın 34 haftalık olacam hala dönmedi ama 36.haftaya kadar döner dediler bakalım inşallah döner en azından normal doğum ihtimalim olur
Mumyy minikcivcivim dönüyor hiç merak etmeyin doğum anında bile dönen oluyor daha haftanız çok erken zaten
SevdaBati minikcivcivim benim sağa meyilli dönme pozisyonunda duruyordu 32 de 36 da tam döndü yani doğum haftası bile ters dönebilir o yuzden su an endişe etmeniz yersiz olur Allahın izniyle döner 😍😍 ayrıca döndüğünden beri yürüyemiyorum siyatik ağgrım bsşladı leğen kemiğine baskı yaptıkca kitleniyorum baya sekerek zar zor yuruyorım vaktinde dönsün🥰
Nessliihhaann Dönüyor merak etmeyin tatlı şeyler tüketin ve ılık duş alıp suyu karnınıza tutun 15-20 saniye belli aralıklarla. Beniş keyif alıyor ondan hareketlenir ve döner inşallah 💞
minikcivcivim Nessliihhaann ama şuan yapmıyayim degil mi erken olur. Ilk gebeligim ve normal istiyorum inşallah doğuma yaklaştıkça döner 🙏🙏
minikcivcivim Minigimyolda yaa iyi o zaman canim ❤ zaten erken doğumdan korkan biriydim şuan korkum gitti ama bir yandan da acaba hep böyle durur mu dedim bir an 🙈ilk gebelik değil mi sizin de
Ezgiparlak Minigimyolda bende 36 dayım 31 den beri makat duruş dönmedi henüz 38 de tekrar bakılacak☺️ İnatçı bizim kız
Elifim17 Minigimyolda 36 da döndü benim 😊 bol bol inşikak suresi okudum secde ayeti geçtiği yerde tilavet secdesi yaptım günde birkaç kez. İşe yarıyor 😊
minikcivcivim Mumyy aynen canim erken ama insan merak ediyor 🙈bu gelişimi için sıkıntı yapmaz değil mi canim
Mumyy minikcivcivim hayır hiç merak etmeyin gelişimle ilgili bir sorun olmaz onlar şimdi içeride keyifle zaman geçiriyor ☺️
minikcivcivim Minigimyolda inşallah canim bir an işte doktorum makat duruyor yüzünü göremiyorum şöyle böyle diyince içime kurt düştü. Zaten hissediyordum ama biraz olumsuz konuştu sanki anlamadım.
minikcivcivim mavi_kus öyle valla canim ama doktor kafami karıştırdı 😬 Tabi erken daha bakalım inşallah beni sezeryana zorlamaz🙏🙏🙏
minikcivcivim SevdaBati ya desene dur kiz dönmesin yürümek çok zor oluyor 🙈😍 içimi ferahlattin canim teşekkür ederim 🌸 herşey vaktinde olur inşallah canim en çok istediğim bu 🙏💙
SevdaBati minikcivcivim aynenn beklee vaktinde dönsün benim gibi olursan zor olur 😂😅 herşey vaktinde güzellikle olsun inşallah🌼
Hb4634 minikcivcivim benimde ilk gebeligik 32. Haftaya kadar hep makatti ama doktor hiç makat demedi çünkü bunu söylemek içi çok erken dün tekrar gittim 34. Haftada dönmüştü yani sizinki daha coookk döner ama ben burda bı kaç bişey okumuştum dönmesi için onları uyguladım
minikcivcivim Hb4634 o haftalara kadar dönmezse bende birşeyler yaparım canim inşallah az önce de bir bayan tarif verdi inşallah gerek kalmaz ama bakalım teşekkür ederim yorum için ❤
Mamacitaa5 Hb4634 içim rahatladı şu an bizde 32 olcaz yarın bizde makat pozisyonundayız her gün emeklemeye çalışıyorum hala başı yukarda bana da dua edin nolur bayramda gidicem kontrole