Acbcdef 2li tarama testinden önce ultrason ölçümü yapılır. Bu yuzden son adet tarihi değil ultrason ölçümünü dikkate alıyorlar.
Bfduam Ruzgarperisi Dr un dediğini dikkate al canım. Hamile kaldığın ay kendince bir sey yaptın, uyguladın mı?
Ruzgarperisi Bfduam Hayır birşey yapmadım. Doğal akışına bıraktım herşeyi. Ama hərgün nerdeyse ilişki oluyordu. İsteyerek yani. Bi şeye sartlandirmadan kendimi. Eşimde istiyordu hep birliktelik. Zaten benim hamile kalmamda sorun yok ki. İstediğim zaman kala biliyorum .şükürler olsun 🤲 sağlıkla evladımı dogurayim Allah’tan dileyim bu
Bfduam Ruzgarperisi tamamen nasip vakit, zaman. Bir kaç ay beraber beklemiştik, adet olunca üzülmüştün, hemen olunmuyor ki istendiğinde hamilelik. Kısmet tabi.
Ruzgarperisi Bfduam Sadece eşim işinden dolayı yanımda olamadığı için yumurtlama zamani denk gelmiyorduk . Ama Mayıs ve haziran aylari yanımdaydı.mayista kaldım.cok şükür .
Bfduam Ruzgarperisi evet eşinin işindende denk gelmiyordu, eşin o gunlerde evde iken de tutmamıştı, hatta neden olmadı diye üzülüyordun beraber beklediğimizden hatırlıyorum. Şükür ki Rabbim verdi, inş dikkat et, yorma kendinide atlatasın şu süreci.
Ruzgarperisi Bfduam Hayır sadece 1 kere olmamıştı . Ondan sonrakilari hepsini hatırlıyorum ne zaman yanimdaydi ne zaman işte. Neyse şükürler olsun Rabbim bunu korusun sağlıkla gelsin 🤲
Bfduam Ruzgarperisi demek ki o bi kere yanında iken olmadığı aklımda kalmış ne bileyim kaç kere yanında olduğunu kuzum:) İnş bu süreci hayırlısıyla bi atlat da azami dikkat et. Birde sende pıhtılaşma mı bi sıkıntı vardı, Dr ona yönelik tedavi uyguluyor di mi?
Ruzgarperisi Bfduam Ya canim hiç bir sorun yoktu. Genetik yaptırdık sorun çıkmadı. Bizde anlamiyorduk neden böyle oluyordu..şükürler olsun sıkıntılar olsada bu seferkinde devam ediyoruz. Dualarla sadece. O kadar çok insanın duası varki üzerimde şuan.saglikla bebeğime kavusayim diye.adaklar mi desen. Kurban mi desen.. kem gözlüler de var.onlar Allah’a havale tabi ☺️
Bfduam Ruzgarperisi canım benim ya, Rabbim yüzüne baksın ins sağ salim kucağına alırsın yavrunu. Kem gözler olmaz mı, maalesef onlar hep var. Pis gözleri dağlara taşlara.
Bfduam Ruzgarperisi amin inş canım adet sonrası korunmam inş bi süredir (iki aya yakın) korunuyordum.