Seross10 Seda9507 doktoruma danıştım canım 10+5ken gel bakalım eğer küçükse bayram sonrası yaparız dedi. İşi şansa bırakmayalım 😁
Ruzgarperisi Bfduam sağol 10 hafta olucak. pazar. Ya 6 haftalıkken çok şiddetli böbrek ağrısı ve yüksek ateşle yani 40 a yakındı .hastaneye kaldirildim. Orda iyneler ilaçlar serumlar zar zor ateşim düşürüldü böbrek ağrım geçti.bir hafta hastanede kaldim.ciktim. 1 hafta sonra kanamam oldu adet gibi pihtili. Gidip muayene olana kadar aklım başımdan çıktı. Bebek iyi görünüyordu ama hematom var dedi doktor.yine bir hafta hastanede gozetimde kaldım. Pazartesi çıktım.. dünden beri yine lekelenmem var.dusuk riski var.hep yatıyorum.. bundan sonra ne olacağı hiç belli değil.korkuyorum gelişimi yine durur diye
Bfduam Ruzgarperisi Rabbim şifasını verir inş. Yat dinlen, Rab’bim yardımcın olsun. Çok istiyordun bu bebişi, haber vermedin hamileliğini be kuzum beraber bekliyorduk:)
Ruzgarperisi Bfduam Yalnızım kimse yok.ailem çok uzakta. Gerçekten zor zamanlar geçirdim.hala devam ediyor. Yemek yapan yok. Kendim yapıyorum hemen gelip uzanıyorum.is yapmıyorum. Ama çektiğim ağrılar Allah’ım yok böyle bir acı.canim o kadar yandiki anlatamam.. buraya pek girmedim. Ondan. İnşallah saglikla kucağıma almak nasip olur. Dua et lutfen
Bfduam Ruzgarperisi dua etmez miyim. Ins atlatırsın şu süreci. Yemeği de kahvaltı türü idare edin yeterki atlatasın kritik süreci.
Ruzgarperisi Bfduam Her aklıma geldikçe çektiğim o böbrek ağrısı ateş hep ağlıyorum.ne kadar canim yandı. Hemen çabuk hazirlanan yemek yapıp gelip uzanıyorum. Kritik süreci atlatsam azda olsa rahatlarim. Allah’ım kimseyi zorda koymasın.
Bfduam Ruzgarperisi amin canım amin, Allah kimseyi darlarda bırakmasın. Süreci yazarsın inş iyi olacak.
Ruzgarperisi Bfduam En çok sabah bulantilari ve ya gece midem boş olunca. Birde yemkten sonra ilacımı alınca su midemi kaldırıyor
Ruzgarperisi Bfduam kanamam durdu ama kahverengi akıntım devam ediyor . Doktor daha da devam ede bilir.bir iş yapma hep uzan dedi.ilaclarimi falan iciyorum
Bfduam Ruzgarperisi Dr un dediğini dikkate al canım. Hamile kaldığın ay kendince bir sey yaptın, uyguladın mı?