2areninannesi Arkadaslar şeker yükleme testi yapıldı ve şekerim cıktı. Doktor evde kontrol etmemi istedi. Evde parmaktan kan ile ölçüm yaptıgımda tokluk 106 104 vs cıkarken tokluk da bugun sabah 106 cıktı. Endişeleniyorum. Sizce ne yapmalıyım
Hav12316 2areninannesi bende ölçtüm cnm hep normal çıktı ekmek dondurma çok şekerli meyveler yemiyorum geri kalan herşeyde. Azar azar yiyorum
Ayceycev 2areninannesi benim de sınıra yakın çıktı seker yuklemesinde ama 2 gundur aclik tokluk dusuk cikiyor tokluk maksimum 115 cikti mesela bu sabahki aclik 61 tokluk 85 cikti
annesinin_beybisi 2areninannesi o kadar abartılacak sekerin yok yürüyüş yap abur cubur yeme beyaz ekmekten uzak dur düşer şekerin
2areninannesi annesinin_beybisi dikkat edıyorum uc gundur ama galıba su içmedıgımden ve yuruyus yapmadıgımdan bugun biraz yüksek cıktı
zhlgs 2areninannesi akşam geç vakitte de yemeyin . Bazen öyle oluyor benim de. Eğer bi kaç gün üst üste dev ederse o zaman sorun . Bi de haftalar geçtikçe yükselmeye meyilli oluyor . Yükselme olursa insulin verirler rahat edersiniz
Cigdem-96 zhlgs 95 geçmemesi gerek ama Dr açlığın en fazla 120 geçmemesi gerek dedi 95 geçenlere zaten ünsilün veriyorlar
zhlgs 2areninannesi 9 u geçmemekte çalışıyorum. En son yediğin seyelr de sakarı yükselmeyecek şeyler oluyor genelde
2areninannesi zhlgs gunde kac defa meyve tüketiyorsunuz pekı. Diyetisyenım benım üç ara öğüne de ekledi benım
zhlgs 2areninannesi tatsız meyveleri gün de 3 kez yerim ama tatlıysa günde bir yerim 🤗 ananas falan aşırı şekerli yemiyorum , kayısının çok olgun olmayanini yiyorum mesela . Muz da yerim ama olgun değil biraz yeşil olandan . Olgun olanların hep şekeri yüksek olur demişti