Bebikoannesi Ayak yanmasından uyuyamayanlardan mısınız sizde 🥺 kafayı yiyeceğim az kaldı 🙄 her gece uyumak için cebelleşiyorum resmen 🥺
FasulyeveAnnesi3 Bebikoannesi Ben vrım saat kaç olmuş uyuyamıyorum arada gidip ayağıma duşta su döküp geliyorum biraz iyi geliyo o sırada dalarsam ıykuya iyi dalamazsam sabaha kadar ayakları salla dur 🤦
Bebikoannesi Mutlu_damla 26+4 haftalık hamileyim önünüzde ki hafta şeker yüklemesi yaptıracağım henüz bilmiyorum 🥺
FasulyeveAnnesi3 Mutlu_damla Canım onun şekerle alakası yok ya ben geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdım gayet normal çıktı 6 aylık hamileyim 1 kilo aldım ödemimde yok ama şuan ayaklarımı buzlu suya soksam buhar çıkar o derece yanıyo
Mutlu_damla Bebikoannesi o zaman başka sorular da soram. Ayak yanması dışında, kahvaltı ve yemeklerden sonra anı uyku bastırmasi ve uykuya direnememe, yemek sonrası ağız kuruluğu yada bol su içme isteği oluyor mu
Bebikoannesi Mutlu_damla gün içinde çok uyuyordum ama artık uyumuyorum 🙏🏻 Su ya gelince suya doymuyorum sürekli soğuk su içiyorum 🙏🏻🙏🏻
Mutlu_damla Bebikoannesi muhtelemen gebelik şekerin vardır kuzum, tatlı yiyeceklerden, beyaz ekmek, pirinç, patates, şekeri yüksek meyveleri tüketme. Yani ye de az ye. Diyetle hallolur merak etme korkulacak bisey yok 🌸
Mutlu_damla FasulyeveAnnesi3 hmm onu bilmiyorum ama genelde şeker olunca yanma hissi oluyor ya ondan şey ettim
FasulyeveAnnesi3 Mutlu_damla Senin dediğin şöyle doğru şekeri olanı yemekten sonra hemen uyku basar ve sürekli ağzı yapışır yanar su içmek ister ama ayakla alakadı yok 👍
Mutlu_damla FasulyeveAnnesi3 kız olmaz olur mu? İlk hamileligimde cayır cayır yandım ya ben. Annem ve ablam seeke hastası. Annemin şekeri yükseliyor, ablamın düşüyor. Ama ikisinde de ayak yanması fena yani. Kışın bile cayır cayır
Elif_s Mutlu_damla bendede gebelik sekeri var ayaklarim atesler icinde su asiri iciyorum yani dedigin butun belirtiler bende var
Zeyyyn Lenasmom ben bugun biraz kaçırdım yemekte o yüzden böyleyim kolesterolm çıkıyor genellikle ondan yapıyor ayak yanmasını