Multefithanim Şu an 39+5 teyiz. Ama sancı yok . Aksine hareketlerim biraz daha aktif hale geldi. Şu an 40 haftalik olup dogurmayanlar ne durumda 🙈🙈
csmgh Multefithanim Bacaklarım artık bedenimi taşımıyor. Yürürken bir adım atmak tam bir işkence. 😬 40+4 olduk 🙄 Cumartesi suni sancı ile doğum başlatılacak. 🤗
Gozdeku Multefithanim 40+3 olduk. Gelmiyor. Pazartesi suni yi bekliyor galiba. 🤷🏻♀️😁 açılma yok. Ağrılarım var ama yalancı sancılar.
kbralt Multefithanim bugün itibariyle tam 40 oldum gelecek gibi degil ısrarla Dr a gitmiyorum suni sancı der diye bebegin hareketlerini takip ediyorum sürekli hareket halindeydim kendiliğinden gelmesi için elimden ne geliyorsa yapıyorum ama olmuyor malasef doguramıyorum 😐
csmgh Multefithanim Evet ilk doğumum 🤗 Ne yaparsam yapayım bizim kız gelmemekte ısrarcı. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah. 🙏🏻
Multefithanim Bihitta allah yardimcimiz olsun. Suni sancı da nasil bir sey bilmedigimden tirsiyorum sahsen
Atan Multefithanim 37 haftada bebekler tüm gelişimini tamamlıyomus zaten erken değil yani kişilerinin doğumunun %80 i 38 ve 39 haftalarda olurmuş
Atan Multefithanim Kimisi 40 hafta oluyo hiç aciklik yok kimisinde 38 de doğuruyor kişinin bedenine göre degisiklik gösteriyor sanırım
Multefithanim tugbacelebii benim doktorumda da dedi cumartesi ye kadar gelmezse günü birlik cagiricam diye.
Multefithanim kbralt ayyy iyi cesaret. 40 indan sonra daha sık doktora gitmek lazimmis. Tuvaletini yaparsa zehirlenebilirmis. Allah korusun
Mumyy Multefithanim 39+3 günlük olduk ne gelen var ne sancı. İyice strese girdim umarım bir an önce gonulleriyle gelir bebislerimiZ