Fatma061290 Benim gibi bebeğinin hareketini az hisseden var mi 33 haftalik gebeyim ama hareketlerini çok az ve hafif hissediyorum bu bilgisi ya da önerisi olan var mı çok misin bozuluo surejli elim karnımda aklim bebegimde
Mlk_93 Fatma061290 bebek hareketlerinin azalması doğuma işaret derler ama ne kadar doğru bilemem 🤷♀️ Eğer uzandığında ya da otururken hareket etmiyorsa bi doktora görünmen de fayda olabilir
agustosannesi1 Fatma061290 merhaba. Belki pozisyon değiştirmiştir. Bebeğin başı aşağıda olunca daha çok hareketleri hissediliyor. Benim bebeğim de pozisyon değiştirmiş 3 4 gündür eskisi gibi hissedemiyorum
egeninannesiiii Fatma061290 bende 33. Haftamdayim ve bebeğin hareketlerini az hissediyorum doktoruma sorduğumda her bebek farklı oluyor demişti bazıları çok hareketli bazıları az hareket ediyor demişti ve benim bebeğimin suyu azaldığı için de çok fazla hissetmiyorum 😥
Suleasyaa Buyudukkleri için eskisi kadar hareket etmeye bilir. Alanları çok daraldı çünkü. Gunde 10 kez hareket etmesi yeterli demisti doktorum
2-prensesannesiii Mlk_93 Alakası yok ya benim kızım dogacagi gün hiç durmadı valla tekmeledi durdu 😂😂
Cerensnl Fatma061290 sola yat çikolata yada kalorisi fazla besin tüket illa ki eder zaten haftadan kaynaklida alan dar eskisi kadar rahat hareket edemez 1 2 gün hiç harekete etmezse kesin doktora git ama