Gonul_enes Busra333 yok yaa sonrasindada kotu biseyi yoktu oyle bacaklarim da bi sikinti olmadi, sadece farkettigim comeldigimde var gucumle kalkamiyodum az biraz gucsuzlul vardi 1 yil sonra tamamen eskiye donmustum, bence epidural sahaneee bi dogum sekli
Busra333 Gonul_enes dimi gerçekten moral buldum çünkü acı eşigim düsük olduğu için motive olacağım bişey olmalıydı o da epidural 😊😊 epidural alana kadar çok çok sancı çektiriniz mi
Atan Busra333 Benimde bacak aramdaki kemikler iki haftadır çok ağrıyor yürüyünce zorlanıyorum ama hareket iyidir öteki türlü hamlasirsiniz
Gonul_enes Busra333 ben kendim dayanamayacagim noktaya gelinceye kadar cekmek istedim sonra taktirdim
surelitta52 Busra333 Pazartesi akşamı yavaştan sancılanmaya başladım sabaha doğru baya arttı hastaneye gittim ama henüz doğum başlamamış diyip geri gönderdiler. 3-4 saat sonra sancı şiddetlendi yine gittim bu sefer yatış verdiler. Tüm gün sancı çektim açılmam çok yavaş oldu nedense. Çarşamba sabahı artık dayanamayınca epidural verdiler. O an benden mutlusu yoktu ama 2. dozunu yapmadıkları için etkisi fazla sürmedi. 🤷🏻♀️Bir de hastanenin azizliğine uğradım diyebilirim hiç memnun kalmamıştım zaten bir daha o hastaneye gitmem. doğumda yine şiddetli ağrım olursa isterim tabii ama eğer yine 1 saat kadar süreceğini bilsem yaptırmam. 1 saat daha dişimi sıkarım. Tabii şimdi böyle diyorum ama o an ne olur hiç belli olmaz. 😄
Busra333 surelitta52 bir saatlik mi gerçekten evet ya gerçekten o kadar gün agrı çektikten sonra çok haklısınız bu konuda.3 gün sürmüş doğumunuz resmen. Saglık sıhhatle kavuşmuşsunuz geçmiş çok şükür tabi ki büyük bir zorluktan sonra😊 gerçekten bir kere doğum yapmış olsam bu kadar korkmayacağım belki de çünkü dogum sancı neye benzer nasıl bişey meraktan ölüyorum 😵
surelitta52 Busra333 Evet 1 saat kadar sürdü ama normalde böyle olmaması gerekiyomuş dediğim gibi hastanenin azizliğine uğradım. 🙄 Doğumdan sancıdan hiç korkmadım, yine korkmuyorum dünyanın en güzel şeyi bence. Siz de hiç korkmayın her şeyi oluruna bırakın. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişinizi. ☺️
muhamedalininannesi surelitta52 merhaba nasıl yani sadece bir saat mi tek doz mu verdiler bende epidural normal doğum yaptım bana ilk takıldığnda bi doz verildi sonra etkisi geçince biraz çektikten sonra açılmama baktılar 6 santimi geçmiş az daha dayan dediler tekrar yaptılar öyle bi saat yine çok iyidim tekrar başladı sancılarm tekrar baktıklarında 9 santim açımam vardı hemen doğuma aldılar ordada son doz verdiler agrı yoktu sadece ıkınma hissi vardı.
Busra333 muhamedalininannesi sizin ki çok güzel olmuş o açıdan agrıyı almadıktan sonra epidural yaptırmak çok saçma 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Sizin nasıldı doğum kolay mı
surelitta52 muhamedalininannesi Evet maalesef vermediler ama bu tamamen onların hatasıydı zaten 2. doğumum için başka bir hastaneye gidicem. Normalde sizde ki gibi olmalıydı, epidural budur yani yoksa ne anlamı var kı.
muhamedalininannesi Busra333 benim ikinci doğumum ben ilk dogumumu normal yaptım ve sabah 10dan akşam 11 kadar sürmüştü bide suni sancı vermişlerdi benim ilk doğumum böyleydi ama herkesin farklı bi bayan yazmıştı buraya o kadar kolay ve eğlenceli olmuştu ki anlatmam yani sizin ki de kötü olacak diye bişey yok öyle bakın benim ikinci doğum epidural ile yaptım işte fazla acı çekmediğim için daha kolaydı sabah 7 buçukta yatışm yapıldı yine suni sancıyla başlattılar doğumumu gündüz saat 2 de doğum yaptım çok acı çekmediğim için zaman çabuk geçti ilk dogumumdan daha kolaydı fakat doğumdan sonra sancılarım oldu biraz zordu oda bir haftaya geçti elhamdulillah şu an 3 aylık olduk Rabbim sizi de bir avazda kurtarsın inşallah 🤲🏻🤲🏻
Mugegem fecri ben 2sene olacak hala epidural agrısı cekiyorum belim ikiye ayrılır gibi oluyor mahvediyor beni hem iki yasında cocuk hemde hamilelik koşusturmacayla geciyor günler bazen gün içinde bir iş yaparken bazen aksam yattıgımda belimin ağrısından duramıyorum ağlıcak hale geliyorum ağrıdan @Busra333
Busra333 Mugegem yaaaa gerçekten mi o kadar mı kötü hiç böyle duymamıştım ama ben ya moralim bozuldu 😵😵
muhamedalininannesi surelitta52 aynen bu yüzden doktorunu yada hastaneni iyi seçmen gerekiyor yada şans. Mı acaba bilemeden benimde sadece iki doz vermek için bekletiyorlardı ben ısrarla ilacı vermeleri konusunda ısrarcı oldum çünkü dayanamıyordu. O yüzden fazla acı çekmeden taktılar
Anesanne Busra333 ben de ilk doğumu epiduralle yaptım. Ama benim hiç sancım yokken suni sancıyla başlatıldığı için 3 cm gelmem biraz uzun sürdü. 3 cm olunca ilacım yapıldı sonra da çok hızlı ilerledi 2 saat sonra hemen doğurdum. Kesinlikle epidural çok güzel bişey. İmkanı olan yaptırsın.
Busra333 Anesanne ayyy çok mutlu oldum suan gerçekten 😊 epidural çok istiyorum gerçekten acı eşigim düsük olduğu için
Sevil34 Busra333 benim açılmam yavaş olduğu süre uzun süre cektim 4 cm olunca hemen epidural yapıldı 4 cm olana kadar 12 saat falan bekledik diyebilirim ama herkesin aynı olmuyor tabi ki kolay doğumlar nasip olsun herkese 😍
GLshkrasln Busra333 ben daha tecrübe etmediğim için nasıl bir rahatlama oluyor o raddeden sonra değiyor mu inan bilmiyorum 😌 ama yaptıranlar zaten o acıyı cekiyosun belli bir açıklığa kadar sonrasında doğum ne gerek var dedikleri için diyorum bide belde ağrısı kalan da bayağı varmış aklımı en çok karıştıran bu oldu
Shnern Busra333 ben suni sancı aldım mesela epidural takilacakti 4 cm den sonra neyse 4 cm oldum hiç agr olmadan ağrı esigim yüksek dediler . Sonra epidural takilacakti ki anestezi uzmanları doğuma girmiş öyle.kaldi geriye kalan 6 cm açıklıkta sancı çektim ama dayaniliyor bir şekilde