eebru- guzellanne asla kaprisli bir doktor değil ben tup bebek tedavisiyle hamile kaldim 17de basladim nagihan hanima. Hatta bi ara memlekete gittim orda bir doktora göründüm bana asla baska doktora gitmişsin gibi bir tavır sergilemedi
Sevda58 Meyracukurmaraz bende avrasya hastanesine gidiyorum Fatma tektemir Hastane hemşireleri ebeleri nasıl bir fikriniz var mı ?
suerezan guzellanne hayır o ani doğumlar için( mesela doktor hastanede değilken olan) sanırım öyle normalde takipli doktorun için ek ücret almıyorlar yukarıda verilen sezeryan ücreti de ilk sezeryan için geçerlidir büyük ihtimalle çünkü sezeryan sayısı arttıkça fiyat yükseliyor. Ben de medipol mega da çalışıyordum ondan dolayı biliyorum. Aynı zamanda gerçekten de eğer o hastaneye giderseniz kesinlikle Duygu Işıl Gencer👍🏻 Doktorun yanı sıra kat hemşireleri ve ameliyathane hemşireleri de şeker gibi
mervemmn guzellanne canım ben 36. Haftada doktor değiştirdim kabul ettiler Atakent Acıbadem’de yapıcaktım ama hiç önermediler Bağcılar medipol elime çiler Eren’e gidiyorum ilk doğumum da orda olmuştu o doktora asla bir pişmanliğim yok ben dahil 3 arkadaşım da o doktora gidiyor şiddetle tavsiyedir
Seherimm guzellanne Bağcılar medipol dediğim gibi kesiniz normal doğum yanlısı güzel hikayelerini duyduğum bir doktor ama nasipten öte yol yok bize kısmet olmayacak ☺️ Rabbim sağlıcakla kavuştursun bebeklerimizi 🙏🏻
gencanneyim Merhaba. Güneşli Bağcılar Eray Balcan"a gidiyorum. Ve aşırı memnunum. Yaman Cerrahi Tıop Merkezinde çalışıyor. 🐣 Bu arada sanırım bir sorun olma ihtimali varsa başka hastanede de doğum yaptırabiliyormuş diye duydum ama emin değilim.
Fatmadumankorc guzellanne Acıbadem Atakent Hastanesi Pınar Kadiroğulları benim doktorum ve işinde mükemmel birisi
guzellanne Bebeksum @yetbet kızlar merhaba . Ben 31 ağustosta duygu hocaya ilk defa randevu aldım da biraz doktor hakkında bilgi verir misin acaba 😊 haftam 30 gidene kadar sanırım 33 Olcam kavuş eder mi beni? Muayene ve doğum ücretlerini biliyor musun 🤭
Bebeksum guzellanne cok tatlı sıcak kankı birisi herşeyi anlatıyor. Muayene ücreti ben %20-25 tam bilmiyorum indirim oranımı da 240tl verdim en son zam gelmişti doğum ücreti epiduralli 5.5 falandı sanırım isteğe bağlı sezeryan 10 diye duydum ama kendim konuşmadım bir arkadaşım söyledi o da duygu hanıma gidiyor.
Bebeksum guzellanne kabul eder mi bilmiyorum ben başından beri ona gidiyorum ama kabul eder heralde bu arada covid aşısını öneriyor olmadıysanız ve doktora sorup olacaksanız olabilirsiniz hani vakit kaybetmemiş olursunuz istemiyorsanız o ayrı tabi😌
guzellanne Bebeksum ya anladım canım çok teşekkür ederim. Biraz geç kaldım bende açıkçası inşallah bir sıkıntı yaşamam. Doğum ücretleri uygunmuş ben nasıl olacak bilmiyorum ilk gebeliğim normal doğum istiyorum 😊 aşı olmadım ama şimdilik olmayı düşünmüyorum bebeğim doğsun da hayırlısıyla 🥰
perilice123 guzellanne acıbadem atakente giderseniz elif ganime aygün çok tatlı ve bilgili bir doktor.👍🏻👍🏻
Ozlem23 guzellanne ben Ümraniye hisarda doğum yaptım Ayşe hanımdı doktorum çok memnunum çok tatlı ve ilgili bı insan