Redpepper Bankacianne48 benim doktorum da öyle ya ben cepten ulaşabileceğim birini istiyorum ama demekki o da öyle 🙄
Bankacianne48 Redpepper yani öyle sıkıntılı bir gebeliğin yoksa sorun olmaz acil dogum vs olduğunda ama gece bile gidiyor sen hastaneyi ariyosun geliyorum diye o da dolaşıyor cnm bn memnundum açıkçası onu göz önüne almadım
cikolatadelisi Redpepper Cepten ulaşabileceğim bir doktor ben de arıyorum ama bulamadım maalesef. Kendi doktoruma 2 kere acil durumda ulaşmaya çalıştım ulaşamadım. Tamam yoğunlukları var anladık da, insan geri döner bir merak eder. Öyle sık arayan biri de değilim.
Seherimm guzellanne Sanırım doğumum bayrama denk gelecek kızım acele etmezse o dönemde de hastaneler de hep nöbetçi doktorlar oluyor. Ben medipole gidiyorum benimde doktorum yok izinli. Bu arada memnunum Elif Çiler Eren. Aklıma gelen ise çam sakura da doğum yapmak nasılsa nasılsa tanımadığım bir doktor olacak çam sakura hastanesinden memnun değilmisiniz acaba
guzellanne Seherimm yok canım memnunum ama ilk doğumun olduğu için korkularım endişelerim var kontrole gittiğim doktorun doğumuma girmesini bide kesisiz normal doğum istiyorum o yüzden özel bir doktor daha mantıklı geldi 😊 teşekkür ederim canım. Hangi medipole gidiyorsunuz
Yenianneadayi2208 guzellanne 17+4 oldum. Haftada gideceğim.Araya bayram vs giriyor çünkü.Çok övüyor burada herkes bende o yüzden gideceğim ama ki kendi kliniğini açıyormuş hastaneye yakın.Sanırım süreç klinikte ,doğum ise doktorun anlaşmalı olduğu hastanelerde olacak.Yeniyüzyıl’da da doğum yaptırmaya devam edecekmiş.Ama kafam karıştı benimde , bayram sonrası kendi kliniğinde olacakmış 🤷🏻♀️
guzellanne Yenianneadayi2208 artık arayıp randevu alırken bilgi alırız izne çıkacakmış zaten dün story atmıştı. Klinik olması daha iyi gibi sürekli hastaneye gitmek beni tedirgin ediyor bu hastalık döneminde ne kadar dikkat etsekte. Bende bayramdan sonra gideceğim nasipse 28 29 haftalık oluyorum bende inşallah bir sıkıntı çıkmaz haftam ilerlediği için kabul etmeyecek diye çok korkuyorum
Sevda58 Meyracukurmaraz bende avrasya hastanesine gidiyorum Fatma tektemir Hastane hemşireleri ebeleri nasıl bir fikriniz var mı ?
yetbet guzellanne medipol megada duygu ışıl gencer 👍🏼 Doğumumu da yaptım 11 gün önce. İyi ki duygu hanım diyorum 😊
guzellanne yetbet evet bende medipole yakın oturuyorum çevremdekiler çok önerdiler o doktoru. Ama sanırım orada doğuma takipi doktorun girmesi için ekstra ücret alıyorlarmış sen biliyor musun
Seherimm guzellanne Bağcılar medipol dediğim gibi kesiniz normal doğum yanlısı güzel hikayelerini duyduğum bir doktor ama nasipten öte yol yok bize kısmet olmayacak ☺️ Rabbim sağlıcakla kavuştursun bebeklerimizi 🙏🏻
Yenianneadayi2208 guzellanne yok ediyor 30lu haftalarda bir gebeyi kabul etmişti.Doğum story sinde gördüm.Bende Burak Bey e gideceğim hem eşi de perinatolog. Perinatolog eşliğinde de devam etmem gerekiyor zaten.Aynı yerde takip edilmem benim içinde iyi olacak.Bende bayram sonrasında randevu oluşturacağım 😊 Umarım beklentilerimizi karşılar.Gidince bana yazın unutmaZsanız olur mu ? Ben gidersem bende siZe yazarım tecrübelerimi..🌸
yetbet guzellanne eğer mesai saatleri dışında olursa ve doktorunu istersen ekstra ücret alnıyor canım. Duygu hanımın 1800 lira gibi bi ücreti vardı sanırım. Benim kısmetime mesai saatlerine denk geldi doğumum.
suerezan guzellanne hayır o ani doğumlar için( mesela doktor hastanede değilken olan) sanırım öyle normalde takipli doktorun için ek ücret almıyorlar yukarıda verilen sezeryan ücreti de ilk sezeryan için geçerlidir büyük ihtimalle çünkü sezeryan sayısı arttıkça fiyat yükseliyor. Ben de medipol mega da çalışıyordum ondan dolayı biliyorum. Aynı zamanda gerçekten de eğer o hastaneye giderseniz kesinlikle Duygu Işıl Gencer👍🏻 Doktorun yanı sıra kat hemşireleri ve ameliyathane hemşireleri de şeker gibi
guzellanne Yenianneadayi2208 olur tabikide canım 🥰 ay inşallah içim rahatladı birazda olsa çok teşekkür ederim 😍🤗
Redpepper cikolatadelisi valla bilmiyorum burda okuyorum birçok kişi ulaşıyor ama ben hiç bulamadım öyle birini, erken doğum riskim var bir de, artık saldım bu saatten sonra doktor da değiştirmek zor zaten, kısmetim böyleymiş
guzellanne Maysa39 o doktoru bir kaç kişide önerdi aslında ben Burak hocaya için ısındı eğer o olmazsa nagijan hocaya gideceğim. 25 haftalık hamileyim ama sonradan hasta kabul ediyor mu biliyor musunuz 😊
Maysa39 guzellanne eder sanırım neden etmesin ancak biraz fazlaca yoğun erkenden arayın randevu için :)
eebru- guzellanne asla kaprisli bir doktor değil ben tup bebek tedavisiyle hamile kaldim 17de basladim nagihan hanima. Hatta bi ara memlekete gittim orda bir doktora göründüm bana asla baska doktora gitmişsin gibi bir tavır sergilemedi
Maysa39 eebru- ya bende Nagihan hanım a gidiyorum çok memnunum ama daha doğumuma çok var diye doğumu konuşmadım. Merak ettiğim bişey var belki siz biliyorsunuzdur:) ben normal doğum yapacağım diyelim gece gittim hastaneye doktorum yok ordaki diğer doktorlar mı yaptırıyorlar doktoru yoksa kendi doktorum geliyor mu?