Elffnur Merhaba arkadaşlar uygun güzel hastahane çıkışı ser olarak yaptırmak istiyorum hem uygun hem güzel nakışlı yapan sayfalar önerir misiniz?😊🌸
Eslemssmom Elffnur madrebebek kızıma ordan yaptırdım şimdi oğluma hamileyim ona da ordan yaptırdım kalitesi çok iyi 🤩
MercimekveAnnesi16 Elffnur bende MadreBebek ten sipariş verdim canım salı günü henüz gelmedi ama kargoya verilmiş
sukufee01 Elffnur pamukbebe battaniyesi tulumu eldiven sapka nakişli hemde 160₺ :) kizima yaptirdim.kugulu bir bakin bence
ozanmincim Eslemssmom ben de battaniye siparişi verdim aynı sayfadan.sertifikalı çünkü sağlam bi sayfa.ayrıca kalitesini beğenmeniz beni sevindirdi güzel gelecek demekki siparişim 🥰
Eslemssmom ozanmincim evet çok güzel gerçekten yumuşacık ben 10 lu hastane çıkışı olarak sipariş vermiştim 😊
ElifBademmm Nakışlı bebek ürünleri diye bir sayfadan yaptırdım. Fiyatlarıda uygun. Benim beklentimi karşıladı.
MercimekveAnnesi16 Elffnur 10lu hastane çıkışını kargo dahil 220 TL yaptırdım canım ama ürünler çok güzel gerçekten 🥰
Elffnur MercimekveAnnesi16 aa cok iyimiş fiyatı canım baktım sayfaya cok güzeller sanırım bende ordan siparş vericem😍
elifetrn Elffnur canım ben bebeqona yaptırdım tek kelimeyle muhteşemdi yıkadım ütüledim hiç bir şey olmadı nakış değil baskı ama çok kaliteliydi kumaş dokusuda çok güzel çevremde herkese öneriyorum