blackberry118 Allah saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin ne guzel kavustunuz artik. ☺ Kac dikis atildi acaba ic mi dis mi cok mu. Gecmis olsun bu arada.
FeriDEniz blackberry118 teşekkür ederim. Dikişlerin sayısını sormadım moral bozmamak için ama çok değil dedi doktor 🙂
FeriDEniz Famelis inşallah size de nasip olur çok güzel bi normal Doğum .🙏 Son günlerinizi mümkünse aktif geçirin. Ne kadar hareketli olursanız Doğum süreci o kadar kolaylaşıyor ve hızlanıyor diye düşünüyorum😊
Zeynep4747 EbrarHarmanci bende senin gibi beklemedeyim şu an hiç birşey yok hayırlısıyla bi sancıda doğuö nasip eder bize
Emreninannesi FeriDEniz oy maşallah, biz oğluşum ile 32.ci haftaya girdik.. oğlum hareketli bazen içerde iç organlarımın yerini değiştirdiğini düşünüyorum 😂😂
FeriDEniz Emreninannesi o haftalarda kıpır kıpır oluyorlar annesi, hiç durmuyorlar. Vakti gelince sağ Salim doğsun inşallah paşa 😊
Zhlinn FeriDEniz sağlıklı büyüsün ınslalah meleğin😍 darısı bizim basımıza. Yarında benim doğumum var suni sancıyla doğum yapıcam umarım sancılar kısa sürer çok korkuyorum🙈
FeriDEniz Zhlinn amin inşallah 🙏 sancınız olduğunda nefes tekniklerini deneyin, bir nebze işe yarıyor. 🙂