Symazturk Nilsubatu çok güzelll selim ismi gayet akıllı sakin çocukları ifade ediyor selim batu gayet hoş bence 😇
Ozgu_momy Nilsubatu Selim ismini çok severim , tanıdığım selim onur diye bir bebek var hem akıllı hem çok güzeldi maşallah 🤍
Nilsubatu Ozgu_momy maşallah.. evet selim isminin anlamı da çok güzel taşıyan çocuklarda genel olarak akıllı uslu oluyormuş bakalım ☺️
Nilsubatu hanimhanimcik selim han da düşündük ben han sadece kullanırım dedim ama ağır geldi selim han birlikte sonradan vazgeçtim
Bankacianne48 Nilsubatu selim güzelmiş ama içinize sinmezse iki tane koyarsınız. Az önce bi post okudum ordaki bayan da bayram koymak zorundaymış valla zor bu isim işleri siz gene sansliymissiniz 😆
Nilsubatu Bankacianne48 evet ya bencede şanslıyım ben yine 😂😂 bu isim hakkı anne de olmalı tamam babada fikrini söylesin ama hele üçüncü kişiler hiç karışmasın
Gizemnurrr Ben ogluma selim uraz ismini koymuştum. Kaybettik ama selim ismini bu bebeğimde de isimler arasında ekledik kura çekeceğiz bence cok hoş bir isim
Gizemcetinn Nilsubatu of aynısını yaşadım. Ali dediler mecburen koyucaz bende uras olsun dedim uras ali koyucam ama uras dicem 😂😂😂😂