GunesMom Happyturuncu için rahat olsun canım bende tereddüt ettim ama ısındım acaba aynı günmü alıcak ikimizi 😄
Happyturuncu GunesMom tam kaç günlük sizin minik biz bugün 35+2 yiz günler yakın ise aynı gün alır belki ikimizi ☺️
GunesMom sdmr20 aaa öylemi bugün gördüm ama baya genç bi doktor biraz çekindim açıkçası o yüzden tercih etmedim ;))
sdmr20 GunesMom henüz anne değilim bebiş istiyorum nasipse muayene için gidiyordum ilgili bi doktor iyiydi 😊
GunesMom sdmr20 Allahım nasip etsin inşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah,daha önce hangi hastanedeydi acaba
Happyturuncu GunesMom aynen özel hastaneye gidip doktor kaprisi çekmeyelim değil mi numara olayına çok sevindim, sezaryeni spinal mi olacaksınız. Hastanenin doğum kampanyasından yararlanmışmıydınız
GunesMom Happyturuncu doğum şekli tamamen sana bağlı isteğe göre yapıyoruz dedi yani spinal epidural ve genel ben epidural istedim anestezi uzmanı ile görüşeceksin dedi bakalım.yok yararlanmadk canım tanıdık var hastanede çünkü
GunesMom Happyturuncu benim 36+4 canım yani 39 haftalıkken alıcak beni 39+2 beni haberdar edermisin kontrol çıkışı bakalım sana ne dicek
sdmr20 GunesMom amin teşekkür ederim Ardahan göle devlet hastanesi. Burda özel klinik hastane vs hiç bişey yok 😂 Devlete göre fazla ilgiliydi sanırım yazık adamcağız 😂Ama cidden iyiydi yani burda başhekimdi aynı zamanda
GunesMom sdmr20 evet iyiymiş kendi doktorum da tanıştığını iyi olduğunu söyledi ama baya genç diye çekindim şimdiki daha orta yaşlı ve daha çok meslek hayatı olduğu için onu seçtim artık hayırlısı :)
Happyturuncu GunesMom Ben spinal istiyorum ama genel ile arasında fiyat farkı var mı acaba onu merak ediyorum .
GunesMom Happyturuncu onu sor canım ama fazla bi fark olacağını sanmıyorum epidural neden istemiyorsun
GunesMom Happyturuncu genelde sezeryan da 38 de alınıyor canım zaten merak etme beni 39 da alıcak herhangi bi sıkıntı olmadığı için belki şenide 38 de alırsa bakarsın aynı gün yatış yaparız 😄
GunesMom Happyturuncu hayır canım sezeryanda da var epidural doğum normal de de var :) epidural la spinal doğum farklı epidural da daha geç hissediyorsun ağrıyı spinal da daha erken bide spinal baş ağrısı felan yapıyormuş baş dönmesi vs. Belki kişiden kişiye değişir bilmiyorum ben çantama kahve koydum gold kahve sende koy bol bol iç baş ağrısı çekme
Happyturuncu GunesMom vala nereida hanım geçen hafta ben alıyor olsaydım 30.07 alırım demişti . Bizimde çok şükür risk vs yok ama bakalım 38 de alırsa aynı gün olur :)
Happyturuncu GunesMom Bende ikisi bir arada aldım , kayısı kompostosu yapacak annem sende onu yaptır canım ameliyat sonrası herkes onu öneriyor ben cuma gittiğimde bir konuşayım ben epidural normalde oluyor diye hiç üzerinde durmamıştım 🤭
GunesMom Happyturuncu yani 38 haftanın içindeyken alırım demiş ;) olsun canım ne zamansa sağlıkla gelsin inşallah bana haber ver kontrole gittiğinde