Sirius0 MesaOzkr aminnnnn inşallah sağolasın 🙏🏼🙏🏼Allahtan umıt kesilmez , Rabbim bütün ağrı çeken bekleyişte olan annelere anne adaylarına yardım etsin
Alyaesmaa Sirius0 Çatına bakmış ama bir bildiği var demekki doktorun herkesin çatısı farklı demekki seninki uygun değil benimkide değil 2kiloyu zor doğurdum
Sirius0 Alyaesmaa yani aslında ağzından uygun değilsin gibi birşey çıkmadı ama uygunsunda demiyor çok canın yanar yırtılman olur genede sen bilirsin diyor . Geçen haftada çatı müsait demişti mesela ikilemde kaldım bende
Defne0 Sirius0 Bebeğin sağlıkla dünyaya gelsinde bence önemi yok sezeryen veya normal olmasının hiç moralini bozma doktorun önerdiyse dinle bence 🙏
Sirius0 Defne0 tabi ki sağlıkla gelsin inşallah ama imkan varsada normali denemek istiyor insan zaten kesinlikle seni hemen sezeryana alıyorum derse elden ne gelir
19912021 Sirius0 son ana kadar bekleyin sancı gelince hemen gitmeyin hastaneye bol bol merdiven in çik sukuat yap hurma ye nefes egzersizleri Allah nasip ederse çok hızlı doğum yaparsın
Seferyehatun Sirius0 senin çatn darmi peki? Benimde başı büyüktü catim dardı, 24 saat sancı çektim acilmam 8 cm oldu ama gram assagiya inemedi, acil sezeryan oldum,