busraoguzhan Merveyzc1661 Allah kolaylık versin bi avazda kurtulursun inşAllah canım dualarına benide ekle inşAllah 😊❤️
Merveyzc1661 busraoguzhan eklerim kuzum benim hepinize dua etcem suan evdeyim siddetin artmasini bekliyoruz rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin
Babytmr Merveyzc1661 bnde öyle şiddetlenmesini düzene girmesini bekliyorum evde akşamüstü açılmaya bakıldı 5 cmdi ama silinme daga var düzenli sancı lazm onun için dedi. 2 hamilelik bakalım bugecemi yarın sabahmı görcez 🤷♀️
Tusemefe8134 Merveyzc1661 39+5gelmiyorrr cadi bugun sancm ve 1 cm acilmam ciktii.cuma gene gel dedi bklm.
Merveyzc1661 Tusemefe8134 tarcin kasilma yapiyor diye biliyorum ben kuzu gebeligin basinda onerilmiyordu benim gebelik sekerim var diye sona gelince iceyim dedim omu tetikledi bilmiyorum ilik dus ve meme ucu uyarisi demisti doktorum iki gundur onuda yaptim
Merveyzc1661 Babytmr yaa oylemi hadi hayirlisi olsun hakkimizda kuzum rabbim saglikla kucagimiza almak nasip etsin bende bebek sertlesiyor surekli sanci olarak bir agrim felan suanda hissetmiyorum ama nstde cikmisti
Merveyzc1661 busraoguzhan yok canim kasilmalar azaldi evdeyim suanda sabah tekrar hastaneye gidecegim galiba bebis bizi kandirdi 🙊
Merveyzc1661 busraoguzhan 2cm aciklikta kaldik kuzu sancilar cikiyor ama yeterli segil diyorlar bebek hala kanalda degil sanirim o yuzden hareket azalirsa tekrar iletisime gececegim doktorla 🤷🏻♀️ Oglum biraz inatci cikti
Merveyzc1661 busraoguzhan yaaaaa hadi gözün aydın olsun güzellik sağlıkla büyüt bebeğini 🙊 çok sevindim darısı benim başıma 🙊
busraoguzhan Merveyzc1661 Amin canım benim inşAllah sende bi avazda kurtulursun Sağlıkla Sıhatle kucağına almak nasip olsun 💕🌺
busraoguzhan Merveyzc1661 Yok hiç beklemiyodum bianda sancım başladı 8 cmle yatışım yapıldı yarım saatte kucağımdaydı 😊