Merveyzc1661 39+1 ne gelen var ne giden ara ara kasılmalar oluyor ama başka bir belirti yok birde karnım yamuk duruyor korkuyom bekledik bekledik bu çocuk sezeryanla doğcak diye 🙊 sizde durumlar ne 🤰🏼
Linam6868 Merveyzc1661 Yapalım yapalım belki gelirler😅 39+4 selamlar🙋 bende sizin gibi oldum sezaryen veya suni sancı ile doğuracam diye Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin insaAllah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucagimiza insaAllah
Ahsenleyl Merveyzc1661 39 olduk,bugün biraz kasıklarım ağrıdı ümitlendim sancım başlayacak diye ama ıııh geçti.Artık yoruldum sağlıkla doğsun diye bekliyorum.Benim de karnımın sağında toplanıyor şekilden şekle sokuyor
Tusemefe8134 Merveyzc1661 39+5gelmiyorrr cadi bugun sancm ve 1 cm acilmam ciktii.cuma gene gel dedi bklm.
Dilekss41 Bende 39 haftadayım geçen hafta doktor bu çocuk 3 güne doğar dedi 🙃 bir hafta geçti hala gelen giden yok 🥱
Merveyzc1661 Dilekss41 benim doktorumda sen 37 de doğurursun diye içimden geçiyordu dedi 36da baya sancı çıkmıştı 😂 gel gör ki yok 😩
Dilekss41 Merveyzc1661 bekleyip göreceğiz ne zaman geleceğini ama göbeğim çok yarıldı ve acıyor önde durduğu için. Merdiven inip çıkmaktan öğğğ geldi🤣
Merveyzc1661 Dilekss41 benim doktorum merdivendense bayır yukarı çıkmak daha etkili dedi ama şu bi kaç gündür hiç birşey yapasım yok 🤷🏻♀️
Merveyzc1661 Linam6868 amin inşallah normal doğum olsunda suniyede razıyım ben ama insanın istemediği ot burnunda biter derler ya 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ Hakkımızda hayırlısı olsun 🙊
Dilekss41 Merveyzc1661 doğum kanalına iniş yapmışmı bebek ben 2. Gebeliğim ilk normal doğumda benim ki kanalda
Merveyzc1661 Dilekss41 yok canım iniş yapmamış o yüzden stresliyim şu ara bekleyip bekleyip sezeryana kalcam diye 🤦🏻♀️ Gerçi herşeyin hayırlısı ama bilmiyom 😢🤭 yanlış mı düşünüyorum
Merveyzc1661 Dilekss41 inanirmisin suan nstdeyim bugun bebek hep toplaniyordu bekledim sonra doktoru aradim 2cm aciklik varmis dualariniza talibim kizlar
Merveyzc1661 Dilekss41 sancim cikti ama 2cm aciklik varmis eve gonderdi doktor evde cek agrini diye ama cok agrim yok
Merveyzc1661 Aysebscvn ben son iki gundur bir bardak sicak suya kucuk kabuk tarcin atip ictim bugun bebek baya toplandi doktoru aradim nstye gittim sancim ve acilma cikti evde cek agriyi dediler eve geldim simdi
Merveyzc1661 busraoguzhan ben simdi acilden geldim sanci ve aciklik cikti ama eve gonderdiler evde cek dediler ben cok agri hissetmiyom
busraoguzhan Merveyzc1661 Allah kolaylık versin bi avazda kurtulursun inşAllah canım dualarına benide ekle inşAllah 😊❤️