Elfgksu Aynisi bana da olmustu… Yaklasik zamanlarda… Sol kalcamda igne yapilan yer, dizimin arkasina kadar giden garip bi sızı… Uzun sürdü ama geçti…cok sinir bozucuydu ya…
Mrs-Turkk Kaç gündür bu konuyla alakalı geçmiş postları okuyorum acaba sadece bende mii var diyee yanlız değilmişiim. İlk öğrendiğim andan beri varr sağ kalçam benim. 19 haftalığım son ⅔ gündür daha çook var uzun süre oturayım kalktığımda cok ağrıyor,uzanırken bazen zor kalkıyorum. Biraz yürüyeyim ağrıyor doktoruma söylemedim daha bir dahaki kontrolümde söyliycem
Clkha Mrs-Turkk bende çok arastırdım ama ilk aylarda olan ağrı ile ilgli hiç bilgi yok. Acaba fıtık vardı ortaya mı çıktı düşünüyorum 🤷🏻♀️
Bfduam Mrs-Turkk aynen bende senin gibi bu konuyla alakalı geçmiş postları okuyorum, yumurtlama günümden beri böyleyim. Adetime daha var, durum nedir bilmiyorum. Senin nasıl bi ağrı idi, açar mısın?
Kararsizinsan Clkha benimde olmustu ilk haftalar. Ama suan gecti cok sukur yoruldugumda oluyor sadece. Ilk zamanlar he daim vardi. Suan 26 haftaligim
Clkha Kararsizinsan evet ilk bastan beri varr . Allah yardımcımız olsun en kısa zamanda gecer inşallah .
Clkha Seydacann geçmiş olsun. Maden suyu falan işe yarar die düşünmüştüm bakayım bnde olmadı yazdırırm 🤓
_Eylll1 Clkha canm başlardan beri benm de var yani yalnız değilsin o sıralar doktoruma söyledim hibisey dememişti şimdi 35 haftalıgım üstüne birde kuyruk sokumu eklendi aylardır 1 ay öncesi magnezyuma basladık yine yorulursam yine oluyor ya iyi bir magnezyum kullanmak lazım ya da bilmiyorum nasıl geçicek umarım seninkisi uzun sürmez :(
Clkha _Eylll1 geçmiş olsun baya sürüyor demek ki 😔 bel ağrısı da var beraberinde işte çok değişik bir sey sol kalça ama ayakta durunca cıkıor ve gün gectikce daha da agrıyor . Mg takviyesi bnde bakayım o halde artık yapcakk bşi yok napalım cekicez
_Eylll1 Clkha Aynen kuzum benmkisi arrtı ama sen kötü düsünme belki geçer bianda Doktorundan güzel bi mg takviye iste ben bu gidişimde değiştirmesini isticem çünkü devletin karşıladıgı için yararı yok diye birkaç kez duymuştum daha iyisini kullanmakta fayda var🌸
Kbrnrmrt Clkha bende de oldu minik minik ağrı vardı eğilip kalkarken sonra cereyanda kaldım tutuldum. 5 gün zorla yürüdüm çok ağrıdı. Çok çok dikkat edin üşütmeyin dayanılacak gibi değildi ağrılar. Bir de kardeşimde de hamilelikte kuyruk sokumu ağrıyordu d vitamini eksik çıktı bizim sorun da o mu bilmiyorum
Clkha Kbrnrmrt ben takviye kullanıyorum ama gene aynı 🤷🏻♀️Kalkmazsam yok kalkıp yuruyunce iş yapınca şiddetli ağrıyo işte
Mrs-Turkk Yattığımda zor kalkıyordum,oturdugumda kalkarken ağrım coktu. Doktora gittim ben siyatik dedii. Parol kullandım bir hafta ve dikkat ettiim şu an bıseyım yok çook şükür🙏
mervegemen- Clkha hayır benimde olmuştu doktoruma sordum olabilir aniden kilo alışı başlıyor seninde kilon var normal dedi şimdi geçti ara sıra oluyor ama nadiren.