Clkha Gebe oldugumu öğrendiğimde 5 haftalık falandı ama bi kaç hafta öncesinde kalça ağrısı başlamıştı anlayamamıştım. Sol tarafa basamıyorum. Kalkarken falan çok zorlanıyorum. Topallayarak yürüyorum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba ??
Eynur_2147 Clkha bende öyleyim ama gebeliğimin ikinci haftasında falan öyle oldu Uzanırken falan bir sorun yok ama iş yapınca yada tempolu yürüyünce sol kalça berbat oluyo sağ adımı attığım da soldakini atamıyorum hamilelikte normalmiş
muges44 Clkha Evet benimde ilk haftalardan beri devam eden kalça kemik ağrılarım var, çok yürüyünce yahut çok iş görünce..Magnezyum-kalsiyum eksikliğindendir denildi ilaç kullanıyorum hâlâ ama bence alakası yok çünkü hiç geçmiyoooor
brvnsubasi Clkha benimde aynı suan 12 haftalığız ama 4 haftadır falan sol kalçam agrıyor geçer dedim geçmedi ayağa kalkınca falan ve çok yorulunca oluyor. Dinlenme halinde çok yok 🙄
Clkha Yaso26 ilk haftalardan mı başladı acabaa ?? İlk 3 aylık dönemde kalça bel ağrısı gebelikle ilgisi yok diyorlar genelde o yuzden soruyorum 😞
mervegemen- Clkha hayır benimde olmuştu doktoruma sordum olabilir aniden kilo alışı başlıyor seninde kilon var normal dedi şimdi geçti ara sıra oluyor ama nadiren.
Clkha Eynur_2147 evet bende uzanırken yok ama kalkınca falan çok fena sol taraf ağrıyor . 10 dkdan fazla ayakta duramıyorum. Dogumdan sonra gecer diye ümit ediyorum
Clkha muges44 evet bana da öyle dendi ama alakası yok bnce de 🙁 çok fena agrıyor ya anlatamıyorum derdimi çevredekilere 😅
Mvld11 muges44 bendede aynısı var ilk doğumumdan sonra baslamıştı belimde fıtık varmış ağrısı sol kalçaya vuruyo😞
Clkha muges44 ben hiç çıkamıyorum tek başıma . İlla birisi oluyor yanımda çünki kilitleniyor gbi oluo . Fizik tedaviye gidicem dayancak gbi degil benim ki ya . Egzersizle düzelir belkii 🤷🏻♀️
Clkha brvnsubasi kadın doğum doktoru dayanamayacak gibiysen git dedi ilgli bölüme. Siz söylediniz mi doktorunuza ??
Sermec27 Clkha tamda su an o durumdayım siyatik agrı mı ne oluyormuş dogumdan 1 ay önce başladı dogum yapalı 19 gün oldu hala topallıyorum ayağımın üstüne zor basıyorum
Clkha Sermec27 son aylarda evet siyatikten olabiliyor. Bi de son aylar karnın büyüdü falan ağırlık merkezi değişiyor vücudun. Doktorum son aylarda olablir dedi ama ilk aylar az rastlanılırmış
Mvld11 Clkha ilk doğumumdan sonra olmuştu kalça ağrım dr fıtık olduğunu soyledi bi süre sonra geçti ağrımıyodu şimdi ikinciye hamileyim yine basladı ağrılar bazen basamıyorum üstüne ağrıdan gece uyurken bile ağrıyo 😔
Sermec27 Clkha evet bende şaşırdım ilk aylarda başlamasına cok zor ya gecer inşallah su an ayakta oğlumu zor taşıyorum gecer inşallah bir an önce