Pelinbyrktrlr Kayaecrin Ben 34te gittim 2800grdı iki hafta önde dedi. Normalde 33-34te 2300 falan olmasını bekleriz demişti bence doktorunuz biraz abartmış kilosu iyi bebişinizin
Aysnn3705 Fidoss en son geçen çarşamba gtmiştim 34+1 de 2225 gr çıktı bu hfta pazar gidicem tekrr bakalım
Esinns Sedddaaaa normal besleniyorum aslında ama bende bu kadar çok beklemiyordum suyum sınırda çıktı bu sefer hamur işi ve meyve ye dikkat et dedi
ozlemsatilmaz Esraa11 canım sabahları haşlanmış yumurtayı hiç eksik etmedim hergün öğünlerimde tavuk yada et mutlaka vardı ve ev yoğurdunu çok fazla tüketiyordum.pilav makarna ekmek bunlara dikkat ettim tüketmemeye özen gösterdim
ozlemsatilmaz Minigim-ben canım ikinci hamileliğim ve arası çok yakın olduğu için ve ilk doğumum sıkıntılı sonuçlandığı için zorunlu sezeryan oluyorum
Minigim-ben ozlemsatilmaz anladim canim, saglikla alırsın inşallah bebisini kucagina🤲. Cok şükür kilosu da iyiymiş, hic uzme kendini🌿
Atan Haftamdan sonra plesanta kireçlenmesi başladı bugün gittim kontrole 37+5 teyim 2.770 Gr haftasına göre geriden geliyoruz plesanta yaşlanması dan dolayı çok kilo almiyor
Durubatu Kayaecrin 33+3 te 2200 gram di benim oğlum bence iri değil hatta bana şuan 2200 çok tombiş bı bebek bekleme en fazla 3100 gram doğar dedi