ozlemsatilmaz Esraa11 canım sabahları haşlanmış yumurtayı hiç eksik etmedim hergün öğünlerimde tavuk yada et mutlaka vardı ve ev yoğurdunu çok fazla tüketiyordum.pilav makarna ekmek bunlara dikkat ettim tüketmemeye özen gösterdim
Kayaecrin 34+1 deyiz bizde bugün doktora gittim 2200 dedi iri bebek 1 hafta ileride dedi normal doğum çok riskli diyet yapman gerekiyor dedi sizin bebisler maşallah doktorlariniz kilosu için falan bisey demedimi bizim doktorda mi Bir anormallik var acaba
Fidoss Kayaecrin benim 35 hafta 2500 gram ben geri bile olduğunu düşünüyorum bence doktorunuz abartmış 2100 gayet normal bence diyet yapmayın bebek bu haftalarda aldığını alıyor zaten Allah korusun erken bir doğumda çok zayıf bir bebeğe bakma durumunuda göz önüne almak lâzım
Berram21 Kayaecrin ben 34+2de gittim 2160dedk zayıf dedi bebeğime size nasıl iri dedi acaba bende zayıf diye dert ediyordum normal mi yani kilosu sizce
Pelinbyrktrlr Kayaecrin Ben 34te gittim 2800grdı iki hafta önde dedi. Normalde 33-34te 2300 falan olmasını bekleriz demişti bence doktorunuz biraz abartmış kilosu iyi bebişinizin
Durubatu Kayaecrin 33+3 te 2200 gram di benim oğlum bence iri değil hatta bana şuan 2200 çok tombiş bı bebek bekleme en fazla 3100 gram doğar dedi
Kayaecrin Fidoss yani burda yorumları falan okuyorum hiç böyle diyenle karşılaşmadım bebeğin normal doğumda çıkması zor dedi ilginç yanı 2200 de bunu söylüyor
ozlemsatilmaz Minigim-ben canım ikinci hamileliğim ve arası çok yakın olduğu için ve ilk doğumum sıkıntılı sonuçlandığı için zorunlu sezeryan oluyorum
Seyma91 Hafta 2600. Haftasıyla uyumlu dedi doktorum bana da düşük geliyor önceki haftalarda daha çok kilo alımı vardı