Kızlar biraz uzun olucak Şimdiden hakkınızı helal edin uzun zamandır düşünüyorum yazmayı Sizlerden fikir almayı Ama bi Kelimelere dökemedim .Kayınbabam O kadar tuhaf bir insan ki 3 yıldır tanıyorum evlenince öğrendim huyunu 2 senedir Neşemi mutluluğumu Enerjimi bitirdi benim .Küçükken havale geçirdi için diyorlar huyu (asırı kıskanç ,bencil,siddete meyilli biri hosuna gitmediği birsey dedimi hemen kavgaya çevirir ,Laflarını bilmeden konuşup kıran ,ukala ve düşeni sevmeyen biri ama sorsan Öyle değilim der insan ayırıyor çünkü )tek güzel huyu ise Baba evde şu bitti de alıp gelir takıntılı çünkü birde biz ev aldığımız için maddi destek oluyor mecbur evlenmeden önce evinizi alıcaz dedi bana .bende dik bir insanım Sınırliyimdir ve yalakalııgı sevmem bende bittimi biter ama malssef bazı insanları hayatından atamıyormuşun ortada eş var evlenince anladım .evlendiğim ilk sene 3 günde bir gidiyorum Diye Baskı yapmaya çalıştı neyse gün aşırı gelcekmisim .Babam demiyorum diye Sorun yaptı bende demek istemiyorum dedim .babam la otururken laflarını bilmediği için babam kaçıyor suan yani .benim telefonumu karıştırmak istedi bende anlamadım tabi napmaya çalıştığını vermiştim kendi babamdan böyle saygısızlıklar görmediğim için babam beni Rahat büyüttü düşüncelerime saygı duyarak .Neyse böyle böyle bir çok şey birikti Bana sinir oldumu her yerden silip Sonra Kzıım istek attım kabul et derdi Psikolojimi bozdu yani onun yüzünden Facebook’u kapattım İnstgram eşimle ortak Eşim çok engel olmaya çalışıyor konuşuyo ama anlamıyor adam eşim kıyamam Bize maddi destek oldukları için çok ağzını açamıyor Her konuda Agzımı açarsam para nasıl alca diyo Ben hamileyim çalışamıyorum çünkü koronadan kimse ise almamıştı ilk zamanlar .Bazı şeyleri aştı benim terslememden dolayı ama Bencil arkadaşlar evimize biri gelcek olsun Bizde geliyoruz diyo , dün ailem geldi Bir baktım çıkmışlar gelmişler duymaları yeter Yani kendini düşünüyor Tek birde 5 karış sürat .Eşimle bir yere gitçez hemen eşine sende git diyo Yada Kayınvalidem bende gelcem desin Git git diyo Kadın neyse gitmicsm diyo Hayır git Sabah alın annenizi diyo ay cinnet geçirecem artık .Kendilerini genç sanıyorlar her yere bizle gelmek istiyorlar Ama adam o kadar kavgacı negatif bir insan ki enerjimi sömürüyor resmen gelmeyin diyemiyorum.adamın huyundan evlerine doğru düzgün pek insan gelmez napıcamı şaşırdım Artık çok soğudum İyi birsey yapsa dahi ısınamıyorum ona Çok farklı karakterliyiz çok .Hamileyim birde dün annemler gitti hamileyim yoruluyorum birde eşim yorgun diye .Kayınvalidem hadi Dedi ona 1e kadar oturacam dedi .kafası o kadar çalışıyor iste Benim ailem Onun evladını düşünüyor O Kendi keyfini Ve havasını düşünüyor ki 10 dkk oturamadı eşimle hemen kavga etmeye başladı kalktı gitti ve ben 2.3 saat balkonda oturup ağladım düşündüm yoruldum çok yoruldum .