Benim ilk gebeligimde kız dendi herseferinde annem ilk bebektir diye herşeyi pembe aldı bende çok seviniyordum kız olacak diye ama eşim her zaman. Karnıma bakıp bu erkekdir deyip duruyordu sırf bunun için kavga ediyorduk ben diyordum sen doktorlardan daha iyimi bileceksin ya bu tanede doktor degi üç dört tane kız dedi özele gitim kız dedi devlete gitim yine kız dedi yani ben tam kız olduğuna. İnanıyordum ama eşimin dediği dedikti sözünden donmuyordu neyse doğuma gitim sancım gelirken bile hadi kızım diyordum ordakiler şahit bebek çıktı hemşire bir oğlun oldu dedi 😳 şaştım kaldim ne oğlu benim kızım olacaktı dedim kaldırdı gösterdi .sana yalanmi soyleyicem dedi bir ağladım bir güldüm şaştım kaldım ne diyecegimi bilmiyordum ordakiler bile şaşırdı .hadi kızım diye diye doğuma gittin erkek oldu tabi herkes duyunca çok şaşırdı kayın validem inanmadı altını açıp baktı doğrumu söylüyorum diye annem şaştı kaldı yani bu oğlum oldu pembe elbiseleri Rabb’im hemizin evlatlarini bağışlasın o ne derse o olur.☺️☺️🙏