Guneyinannesi1 Hep kız sanip erkek çıkıyor pek şaşırmıyorum ama erkek diyip kız çıkan var mı cinsiyeti ? 😆🤭🤗
[silindi] Guneyinannesi1 doktor tahmini olarak degil ama benm icime hep erkek gbi geliyordu burdaki yorumlarda da hep erkek dedni ama kız 😊
nevamm1 Guneyinannesi1 evet ben 12 ve 14 te erkek denildi 17 de kız denildi detayliyi bekliyorum kendimi çok alistirdim kıza umarım değişmez 😍
Min_demirkol Guneyinannesi1 doktorum erkek sandı kız çıktı biz şok 😃babası havalara uçtu kız istiyordu 😄
AsenaEmre Bir_abla şuan son 1 ayımız felan var erkek denildi birdaha kendini göstermedi kız doğarsa büyük supriz olur banada 🤣🤣🤣 herşeyi mavi yaptık
Guneyinannesi1 nevamm1 hahaha insan merak ediyor gerçekten bana 12 de erkek dendi 15dede erkek dendi ama degisirmi bilmiyorum 😆
ibassoy Guneyinannesi1 valla gittiğim doktor doçentti hemde özel hastanede .bazen kordonla organı karıştırıyorlarmış
Eda_65 Guneyinannesi1 bende 16+2yim 2gün önce gittim miniğim arkasını dönmüştü doktor %70erkek dedi bende kız bekliyordum değişmez bence bırdada bi kaç kişi yorumladı erkek dediler hayırlısı olsun inş🌸
Guneyinannesi1 Min_demirkol ayy bizde çok kız istedik yaaa ama 12 ve 15. Hafta kontrolderde erkek dendi suan 16+6 belki değişir ama hayırlısı 😆😆
canserko Guneyinannesi1 benim canım erkekten kıza döndü . Cok olası değilmiş ama maşallah ben mucizelerin kadınıyım
Hiranurecrin Guneyinannesi1 Vala 25+6da net olarak erkek denildi daha sonra da hiç sormadık cinsiyeti değişir mi bilmem artık. Rabbim ne kısmet ettiyse o🤷♀️😊
nerelerdekaldin Guneyinannesi1 bizim bir komşunun oğlu her şeyi mavi yaptılar doğumdan sonra soka girdiler tabii. hatta cocugu kimseye benzetemediler karıştı mi diye dna testi yaptırdılar onların olduğu ortaya çıktı 😅😅