Uyumsuzzz Selam kızlar bugün oğlumla tam 26 haftalık olduk. Fakat ben kaç aylık oldugumu bilmiyorum gebelikte geçen gün sayısını 30a böl filan dıyolar ama 5,8 gibi bi sayı çıkıyor anlamıyorum. Kaç aylık hamileyim 😁😁
HilalYlmz Uyumsuzzz bende onu hiç bi zaman çözemedim ama doğuma 90 gün kaldığına göre 3 ay yani 7 aylık olmuş oluyorum diye düşünüyorum 😂😂 saçma bi mantıkla mı bakıyorum onuda bilemedim🤷🏼♀️
YuvarlanamayanPandaa Uyumsuzzz girme o konulara dertliyim bende 26 haftalıgım içinden çıkamıyorum haftalardır 😂
Esra_baki Uyumsuzzz 6 ay iki günlük sunuz 30 olunca tam 7 aylık oluyorsunuz. Sağlıcakla alın kucaginiza.
busra1997alpaslan2021 Doga_77 bnde tam 23 hafta olduk bugün ay sonu doktora gidecgm bakim haftası vs. Uyumlumu çünkü geç döllenme olmustu haftaya 24 yani bizde 6 aylikmi olcaz
YuvarlanamayanPandaa Uyumsuzzz aynen öyle içerdeki karar veriyor soranlara bişi diyemiyorum artık😂 doğunca öğrenecegim diyorum elbet doğacak 😂😂 hafta söylesem anlamıyorlar ay olarak ben anlamıyorum karman çorman 😂
Doga_77 Uyumsuzzz Valla haftanızı söyleyin ona göre hesap yapayım yoksa bende işin içinden çıkamıyorum 😄😄 kendi haftama göre hesap yapıyorum 😁
Mucizem80 Hanımlar gebelik süresi 280 gün olduğu için tam 9 ay olmuyor 9 ay 10 gün oluyor ona göre hesaplayın 😅
minikprensimmm123 Kızlar ben 26+2 deyim doğuma 96 gün var ben şimdi 7 aya ne zaman girecem yoksa girdim mi 🤣
minikprensimmm123 Cennet-polat Ya kimisi 7 aya girdin diyor kimisi, 6 aylıksın diyor kafam karıştı 🤣🤣
busra1997alpaslan2021 Doga_77 yaaaa hahahahah burda da 119 gün kaldı doğuma diyor da ben çalışıyorum çünkü 32 olunca izne ayirlicamda muhtemelen 7 Eylül gibi gözüküyor Eylül başında istesem doktora desem Eylül başında bana 32 .haftalık izin yazarmi acaba bilemedim ki yada ozmana rapor alırım ayakta full calisiyorum allah yardım etsin gittiği yere kadar artikin ❤