Kızlar merhaba şu an bebeğimi yeni emzirdim o uyurken ben de sizler için yazmak istedim. 😊 Pazartesi günü gece 00.00 oldu ve hemen aaaa 37. Haftada neler oluyormuş diye meraklanıp o günün kısa bilgilendirmesini okudum. Sonra kanepede uyuyakalmışım. 😊 Saat bir gibi yatağıma geçtim ve gayet rahat uyumaya başladım. Sonra birden tuvaletim gelir gibi oldu ve uyandım. Sonrası ise bacaklarımdan aşağı sıcak bir suyun akması oldu. Şiddetli şekilde çişiniz var ama siz tutamıyorsunuz gibi bir his resmen. 😊 Eşimin uyandırdım hemen. Bu arada yatağımız gölete dönmüştü tabi ki 😄 Sonra saat ikiyi çeyrek geçe biz evden çıktık( bu arada uyanmamız ve evden çıkmamız 10 dakika sürmedi) hastaneye gelmemiz beni sezaryene almaları bebeğimin doğması hepsi 45 dakikada olup bitti. Ebe muayene ediyor önce , ben muayeneyi hissetmedim bile diyebilirim hiç acımıyor hiç korkmayın. Tam açıktım ve bebeğim ayak geliş olduğu için acil sezaryene alındım. Sezaryen sırasında bebeği çıkarırken biraz acı çektim hiç yalan söylemeyeyim. Ama açıdan ziyade bir sarsıntı diyebilirim. Bebeği ayırırken biraz sarsıyorlar. Sonrasında da ufak bir mide bulantısı yaşadım hepsi bu . Sonra bebeğimi bana gösterip yanaklarımızı buluşturduktan sonra onu muayeneye götürdüler ufak bir oksijen desteğinden sonra ben odaya inerken bebeğim babasının kollarındaydı. Odada hemen emzirmeye çalıştım ve sütüm hemen geldi. Bebeğim memeyi çok kolay bir şekilde kabul etti ve mutlu son😊 artık yan yanayız. Kokusu sanırım bu zamana kadar aldığım en güzel koku 😊 Gerçekten güzel mi bana mı güzel geliyor bilmiyorum 😄 Bu arada daha 37 haftayı bile doldurmadı ama gayet sağlıklı ve çok şükür bir sıkıntısı yok. Şimdilik 3 kilogramız teyzeleri umarım sütümüz yarar ve tostik olma yolunda ilerleriz.
Sizlere söyleyebileceğim genelde planladığınız gibi olmuyormuş 😄 Bebişler her şeye karar veriyor desek yeridir. Sezaryen olması da doğum sürecini çok etkilemiyor korkmayın. Pozitif düşünün ve her şey güzel olsun.
Hepinize mutlu ve sağlıklı doğumlar diliyoruz Asya hanımla beraber ❤️❤️🧿