Sevgiarslan canım aynı skintiyla bende karsilastim ilk haftalarimdi hatta internetten baya aratiriyodum herseyi ilk haftalar alttan muayene riskli yaziyodu hep ben gttigimde doktor alttan muayene yapacagini syledi bende cekindim korktum ne yalan sonra bu sakincali degilmi vs diye sordum ayni sana dedigi gbi seninle uğrasamam imzani at cik dedi pardon dedim baya bi tartistik doktorla sen mecbursun uğrasmaya falan dedim ardindan diğer doktorlar vs geldi onlar iceriye koşunca eşimlerde iceri girdi noluyo diye eşimi zorla cikardilar disarda bekliyo eşim gelen doktorlar sordu iste sorun ne falan diye dedim byle byle diger bi doktor ona kizdi mecbursun sen vs diye oda okdr tepki alinca gel muayene ediyim dedi ben okdr snirlenmistimki dedim asil ben seninle ugrasamam yarinda gereken işlemleri baslaticam dedim bunu byle birakmiycam falan dedim sonra ciktim eşime anlattim oda bi hırsla iceri girdi ben kavga beklerken eşim seni sikayet edicem diyince guvenlik falan derken hastane 1 hafta boyunca aradi hata bizde ozur dileriz falan diye babamin ricasiyla konuyu kapattik kisacasi hakkini aramaz konusmazsan ezen cok olur canim hicbiseyi alttan almiycan onlar sana katlanmak zorunda okadar para alirken iyi 🤗❤