Zlhatc Fasulyemibeklerken olabilir, etkileri hemen geçmiyor bende şiddetli bel ağrısı cok cektim daha ilk aylarımda coronaya yakalandıktan sonra atlatttik ama bel agrim geçmemişti uduj bı sure
Birtane2307 Fasulyemibeklerken normal mi istiyosun sen eger normal istiyosan bekle yani son ana kadar dönen var
Birtane2307 Fasulyemibeklerken hayirlisi nasil İse oyle olsun insallah yeter ki saglikla evlatlarimiza kavusalim bunun burasinda ne kaldi ki🥰
Prenses21 Fasulyemibeklerken cok acayip nefes darligi yasiyorum ayni hafadayiz ve ben coronayim dahada zorlaniuorum
Fasulyemibeklerken Prenses21 Allah şifanızı versin bende atlattım çok zor geçirdim C vitamini tüketin bol bol
Fasulyemibeklerken Kubrah Geçmiş olsun rennie iyi geliyor diye biliyorum doktorunuza söyleyin yardımcı ilaç verecektir
Busebse Fasulyemibeklerken canım ben uyuyamıyordum bildiğin kalkiyordum oturup nefes alıp bazen oturarak uyuyordun o derece nefesim daralıyor du suan doğum yaptım Allaha şükür gecti
Fasulyemibeklerken Busebse evet kilonun da etkisi çok oluyor bide ister istemez rahim göğüs altına kadar çıkıyor bebeklerde baskı yapınca nefes darlığı kaçınılmaz oluyor benimde sayılı zamanım kaldı vakti zamanında hayırlısıyla gelir inşallah 🙏