Fasulyemibeklerken Kızlar bu haftalarda nefes darlığı yaşayan var mı uyuyamıyorum iki göğsümün arasını sıkıyorlar sanki
Bhralp0501 Fasulyemibeklerken 36+1 ile aynı sorunu bende yaşıyorum. Bir de midem ağzımda geziyorum resmen, tüm organlarım sıkışmışta ağzımdan çıkacakmış gibi. Uyuyamıyorum da, buralarda takılıyorum öyle 🙄 rabbim yardımcımız olsun 😊
Aycan1 Fasulyemibeklerken bende 36+2 haftaligim aynıyız bende senin gibi nefes darlığı çok çekiyorum nefes alamıyorum çok kötü oluyo 😔
Zlhatc Fasulyemibeklerken Ben de bir sey okurken cok uzun konusursam vesaire nefesim yetmiyor normal tüm organlarımız sıkıştı dert etmeyin egzersiz yapmaya çalışın 😊
Nurssss Fasulyemibeklerken az önce boğularak uyandım allah yardım etsin 35 haftalıgım ayakta duruyorum öyle şuan
Fasulyemibeklerken Aycan1 Allah yardımcımız olsun bebek döndümü senin benim dönmedi kafası göğsümün altında sanırım ondan da oluyor
Fasulyemibeklerken Zlhatc normal de otururken bile nefes zor alıyorum cnm coronaya yakalandıktan sonra da bu olay patlak verdi biraz onun etkisi olduğunu da düşünüyorum
Aycan1 Fasulyemibeklerken Doktor bana öle bişey demedi aslında normal görünüyor dedi benim ikinci gebeliğim ilktede normal yapmıştım bundada bı sorun yok inşallah olsaydı söylerdi heralde
Zlhatc Fasulyemibeklerken olabilir, etkileri hemen geçmiyor bende şiddetli bel ağrısı cok cektim daha ilk aylarımda coronaya yakalandıktan sonra atlatttik ama bel agrim geçmemişti uduj bı sure
Fasulyemibeklerken Aycan1 evet Ozaman dönmüştür cnm bana dönmediğini söyledi bayram ertesi dönmezse sezaryenle alacak
Aycan1 Fasulyemibeklerken Hadi ha inşallah döner son günlerde donuyolar hiç belli olmaz sende bol bol yürüyüş egzersiz şeyler yap döner inşallah bandada 2 Ağustos dedi doğumun bayramdan 12 gün sonra falan ama belli oaz gelmese bi kaç gün daha beklerim sonra suni sancı verirler heralde ilk oglumdada sancım yoktu 40+5 hastalıkta doğum ettim suni sancıyla
Birtane2307 Bende 36.haftamdayim gogus kafesim sıkısıyo bebek dönmüş kac haftadir asagiya felaket baski var bacak aralarim saatlerce spor yapmis gibi kimildamiyo
Fasulyemibeklerken Birtane2307 Benim ki dönmemiş karnımda oturuyor hala bayram ertesi sezaryen ile alırım dönmezse dedi
Birtane2307 Fasulyemibeklerken normal mi istiyosun sen eger normal istiyosan bekle yani son ana kadar dönen var
Nurssss Fasulyemibeklerken amin gerçekten çok kötü benim bebek baş aşagı yine de gögsum sıkışıyo hık diye gidiyodum valla bogazımda bi balon varmış gibi uyandım korkunc oluyo uykum var yatamıyorum😢
Fasulyemibeklerken Aycan1 Benim de 2 Ağustos cnm ama sezeryan olursa bayram ertesi hareketli biriyim aslında ama neden dönmedi bilmem belki vakti saati gelmemiştir diyorum 🙏 Allahın dediği olur sağlıcakla gelsinler yeter ki..
Aycan1 Fasulyemibeklerken aynenn öle cnm hayirlisiyla kucağımıza alırız sağlıklı bi sekilde inşallah 🙏
midekoruyucu Fasulyemibeklerken nerdeyse 40 biticek 25ten beridir aynı sorunu yaşıyorum, hiç geçmedi aksine hep artarak ilerledi 😣 bu gece hiç uyuyamadım mesela