Hamidearas Merhaba arkadaşlar 17+6 haftadayim ama 2 gündür mide yanması boğazımda acilik çekiyorum birde karnımın sol tarafı çekiliyormuş gibi acı var normal mi bebeğime birsey olmuyordur demi
Deletedmom23234 Hamidearas Yok bebeğe niye zararı olsun. Ama illallah ettim ben bu mide yanmasından artık 🙄
Meryeeem10 Hamidearas Hamile olduğumu öğrendiğimden beri mide yanmasından bende muzdaripim 34 haftalığız soğuk süt çok iyi geliyor kesiyor ilaç olarakta renni duo kesiyor tavsiye ederiim
Kubosunyavrusu Hamidearas soğuk süt içerek 39. Haftaya geldim hala soğuk süt yada soda ayran içiyorum öyle geçiyor.
Selin12- Deletedmom23234 bebeğiniz saçlı doğacak ozaman o çok kötü oluyor sade soda için o hafiletiyor bana doktorum demişti iki çocuğunda ve ikiside saçlı oldu
Gul-42 Selin12- bnm doktorum böyle birşey yok dedı kapakcık gevsemesı ile ılgılı bsy anlattı mıde yanmasının saç cıkmayla ılgısı yok dedı bnmde yanıyor bebegım erkek 7 aydır gecmedı
Deletedmom23234 Gul-42 Soğuk süt yasak bana 😂 kız bune düşününce herşeyi bu hamilelik hayat enerjimi alıp götürdü yahu
mutlulugunadi_bahar Hamidearas arada mide yanması yaşıyorum bende, kızım olacak… çay bardağının yarısı kadar soğuk sütü yudum yudum içiyorum o iyi geliyor. Fazlaysa ve geçmiyorsa dr danışıp ilaç takviyesi yapın.